Przegrany Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 nie wiedzialem gdzie to umiescic... od 2 dni nachodzi mnie caly czas mysl o niej;( po 3 latach jak ona zerwala ze mna akurat teraz musi mnie ta mysl nachodzic;/ caly czas jak o niej mysle nachodzi mnie jakies uczucie;/ trudno mi je opisac, cos jak by lek/niepewnosc/zmartwienie/strach/i takie cos ala symatia powrotna do niej... pozmcie o ile mozecie. Cytuj
alexis Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Moim zdaniem, to zupelnie normalne. Czasem ma sie takie wlasnie myslu, ze sie teskni za czyms/kims co kiedys bylo i juz nie ma. Jesli nie masz ochoty na taka "melancholie", to po prostu staraj sie o tym nie myslec, staraj sie skupiac swoje mysli na czyms/kims innym . 1 Cytuj
pluszowy_kot Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 a może warto się do niej odezwać i dowiedzieć,co u niej? kto wie-może i ona tęskni i nie miałaby nic przeciwko odnowieniu znajomości,choćby na stopie koleżeńskiej? Cytuj
_Domi_ Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Ja pomyślałam w pierwszej chwili że ona Cie myślą swoją ściągnęła albo warto dowiedzieć się co u niej - może ma jakieś problemy i Ty to w jakiś tam sposób to odebrałeś. Albo zwyczajnie poczułeś się samotny i sięgnąłeś do wspomnień . Cytuj
Dama Trefl Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Myślę tak samo jak Dominika,może to być coś w rodzaju telepatii ja do dnia dzisiejszego potrafię odczuć nastroje mojego ex. Cytuj
Przegrany Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Napisano 28 Czerwca 2009 szczerze mowiac nie ciagnie mnie do niej i w ogole o niej nei myslalem(od dawien dawna) i jakos nie mam zamiaru sie z nia spotkac... choc skoro tak mowice to zobacze (jak sie mi w jakis sposob uda) co tam u niej;] Cytuj
gusherra Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 Ja też tak myślę. Żadna myśl nie pojawia się bez przyczyny. Może coś między Wami nie zostało wyjaśnione i teraz domaga się swojego miejsca. Tak czy inaczej, myślę że powinienes dązyć do rozmowy z nią. Cytuj
Przegrany Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Napisano 28 Czerwca 2009 tylko mam pytanie... jak to teraz zrobic? po 3 latach nie odzywania sie do siebie nawzajem tak poprostu porozmawiac z nia? Cytuj
iridos Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 tak po prostu ...siegnij po tel i dzwon Cytuj
Przegrany Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Napisano 30 Czerwca 2009 ah... nie mam jej tel. a pozatym mam jakies dziwne przeczucie ze nie powinienem tego robic;/ Cytuj
Przegrany Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Napisano 30 Czerwca 2009 nie a dlaczego pytasz? jest tylko (chyba) bardzo wiezaca... Cytuj
Gość User2 Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 Bo gdyby bawiła się w magię można by było zaryzykować stwierdzenie, że świadomie Ciebie przyzywa. Cytuj
Przegrany Napisano 2 Lipca 2009 Autor Napisano 2 Lipca 2009 nie ona raczej nie praktykuje magii, tzn napewno nie xD chyba sie z nia spotkam boadz porozmawaiam w jakis sposob bo nie mgoe przestac o niej myslec... Cytuj
człowiek z lasu Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Uważam, że warto się w z każdym spotkać, do mnie przyjechała w góry moja była dziewczyna i było miło nic sobie nie wypominaliśmy i moge powiedzieć, że jesteśmy od tygodnia przyjaciółmi prawdziwymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi