Jump to content

byla dziewczyna

Przegrany

Recommended Posts

nie wiedzialem gdzie to umiescic...

od 2 dni nachodzi mnie caly czas mysl o niej;( po 3 latach jak ona zerwala ze mna akurat teraz musi mnie ta mysl nachodzic;/ caly czas jak o niej mysle nachodzi mnie jakies uczucie;/ trudno mi je opisac, cos jak by lek/niepewnosc/zmartwienie/strach/i takie cos ala symatia powrotna do niej...

pozmcie o ile mozecie.

Moim zdaniem, to zupelnie normalne. Czasem ma sie takie wlasnie myslu, ze sie teskni za czyms/kims co kiedys bylo i juz nie ma. Jesli nie masz ochoty na taka "melancholie", to po prostu staraj sie o tym nie myslec, staraj sie skupiac swoje mysli na czyms/kims innym :).

• Like 1

a może warto się do niej odezwać i dowiedzieć,co u niej? :)

kto wie-może i ona tęskni i nie miałaby nic przeciwko odnowieniu znajomości,choćby na stopie koleżeńskiej? :)

Ja pomyślałam w pierwszej chwili że ona Cie myślą swoją ściągnęła albo warto dowiedzieć się co u niej - może ma jakieś problemy i Ty to w jakiś tam sposób to odebrałeś.

Albo zwyczajnie poczułeś się samotny i sięgnąłeś do wspomnień .

Myślę tak samo jak Dominika,może to być coś w rodzaju telepatii ja do dnia dzisiejszego potrafię odczuć nastroje mojego ex.

szczerze mowiac nie ciagnie mnie do niej i w ogole o niej nei myslalem(od dawien dawna) i jakos nie mam zamiaru sie z nia spotkac... choc skoro tak mowice to zobacze (jak sie mi w jakis sposob uda) co tam u niej;]

Ja też tak myślę. Żadna myśl nie pojawia się bez przyczyny.

Może coś między Wami nie zostało wyjaśnione i teraz domaga się swojego miejsca.

Tak czy inaczej, myślę że powinienes dązyć do rozmowy z nią.

tylko mam pytanie... jak to teraz zrobic? po 3 latach nie odzywania sie do siebie nawzajem tak poprostu porozmawiac z nia?

nie ona raczej nie praktykuje magii, tzn napewno nie xD

chyba sie z nia spotkam boadz porozmawaiam w jakis sposob bo nie mgoe przestac o niej myslec...

• 4 weeks later...

Uważam, że warto się w z każdym spotkać, do mnie przyjechała w góry moja była dziewczyna i było miło nic sobie nie wypominaliśmy i moge powiedzieć, że jesteśmy od tygodnia przyjaciółmi prawdziwymi.