Przegrany Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 nie wiedzialem gdzie to umiescic... od 2 dni nachodzi mnie caly czas mysl o niej;( po 3 latach jak ona zerwala ze mna akurat teraz musi mnie ta mysl nachodzic;/ caly czas jak o niej mysle nachodzi mnie jakies uczucie;/ trudno mi je opisac, cos jak by lek/niepewnosc/zmartwienie/strach/i takie cos ala symatia powrotna do niej... pozmcie o ile mozecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Moim zdaniem, to zupelnie normalne. Czasem ma sie takie wlasnie myslu, ze sie teskni za czyms/kims co kiedys bylo i juz nie ma. Jesli nie masz ochoty na taka "melancholie", to po prostu staraj sie o tym nie myslec, staraj sie skupiac swoje mysli na czyms/kims innym . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluszowy_kot Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 a może warto się do niej odezwać i dowiedzieć,co u niej? kto wie-może i ona tęskni i nie miałaby nic przeciwko odnowieniu znajomości,choćby na stopie koleżeńskiej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ja pomyślałam w pierwszej chwili że ona Cie myślą swoją ściągnęła albo warto dowiedzieć się co u niej - może ma jakieś problemy i Ty to w jakiś tam sposób to odebrałeś. Albo zwyczajnie poczułeś się samotny i sięgnąłeś do wspomnień . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Myślę tak samo jak Dominika,może to być coś w rodzaju telepatii ja do dnia dzisiejszego potrafię odczuć nastroje mojego ex. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 szczerze mowiac nie ciagnie mnie do niej i w ogole o niej nei myslalem(od dawien dawna) i jakos nie mam zamiaru sie z nia spotkac... choc skoro tak mowice to zobacze (jak sie mi w jakis sposob uda) co tam u niej;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Ja też tak myślę. Żadna myśl nie pojawia się bez przyczyny. Może coś między Wami nie zostało wyjaśnione i teraz domaga się swojego miejsca. Tak czy inaczej, myślę że powinienes dązyć do rozmowy z nią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 tylko mam pytanie... jak to teraz zrobic? po 3 latach nie odzywania sie do siebie nawzajem tak poprostu porozmawiac z nia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 tak po prostu ...siegnij po tel i dzwon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 ah... nie mam jej tel. a pozatym mam jakies dziwne przeczucie ze nie powinienem tego robic;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Czy Ona zajmuje się magią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 nie a dlaczego pytasz? jest tylko (chyba) bardzo wiezaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Bo gdyby bawiła się w magię można by było zaryzykować stwierdzenie, że świadomie Ciebie przyzywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 nie ona raczej nie praktykuje magii, tzn napewno nie xD chyba sie z nia spotkam boadz porozmawaiam w jakis sposob bo nie mgoe przestac o niej myslec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
człowiek z lasu Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Uważam, że warto się w z każdym spotkać, do mnie przyjechała w góry moja była dziewczyna i było miło nic sobie nie wypominaliśmy i moge powiedzieć, że jesteśmy od tygodnia przyjaciółmi prawdziwymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts