AsiaS89 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 (edited) Witam, proszę o pomoc w interpretacji takiego rozkładu z 3 kart : diabeł, 4 monety, 4 puchary Pytanie było dlaczego on się ze mną spotyka? Wg mnie diabeł- podobam mu się fizycznie, w pewnym sensie jest oczarowany, może nawet jest to uzależniajace; 4 monety - chce żeby to trwało, chce utrzymać tą znajomość; 4 puchary- wie że mogłoby byc z tego coś więcej ale boi się Z góry bardzo dziękuję za pomoc! Edited June 12, 2021 by AsiaS89 Uzupełnienie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsiaS89 Posted June 12, 2021 Author Share Posted June 12, 2021 (edited) Drugie pytanie czy mu się podobam jako kobieta: Diabeł, as pucharów i 9 mieczy Wydaje mi się że diabeł wskazuje na to ze baaardzo się podobam, dużo emocji, pociąg fizyczny itp., as pucharów jest nawet zauroczenie i romantyczne uczucia, 9 mieczy cierpienie bicie się z myślami, problemy z własnymi emocjami, blokady i strach. Proszę o jakieś wskazówki... Edited June 12, 2021 by AsiaS89 Uzupełnienie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsiaS89 Posted June 12, 2021 Author Share Posted June 12, 2021 (edited) Inny rozkład dotyczył pytania co dalej z naszą relacją. Wypadły karty: 2 miecze, świat, krolowa denarów, wieża i dwie buławy. Wg mnie: 2 miecze nieumiejętność podjęcia decyzji; świat- pozostawanie w świecie marzen, co by było gdyby; ktolowa denarow tu mam problem bo nijak nie wiem czy to mnie tak postrzega, nie wiem jak to ugryźć... Wieza- kryzys, oddalenie się od siebie, potrzeba oczyszczenia Dwie buławy- znowu brak decyzji, obawy, tkwienie w miejscu. Może ktoś widzi to inaczej? Edited June 12, 2021 by AsiaS89 Uzupełnienie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts