Ekspert Gringe Napisano 14 Czerwca 2021 Ekspert Napisano 14 Czerwca 2021 Witam. Rozłożyłam dziś karty na pytanie: „Jak przebiegnie wyjazd w ten weekend z mojej perspektywy?” Wybieramy się z siostrą i naszymi dziećmi do mojej koleżanki która mieszka 2h od nas. Nie widziałam się z nią od 2017 roku, jesteśmy jednak w stałym kontakcie. Na pierwszą noc zostaniemy u niej a na drugą, z soboty na niedzielę zarezerwowałyśmy hotel. Pogoda ma podobno dopisywać i liczymy na przyjemny czas na plaży Z perspektywy kart tak to wygląda: As Monet As Kielichów 8 Monet Pierwsze, co znalazłam w mojej mądrej tarotowej książce to, że dwa Asy oznaczają „ważne partnerstwo, znajomość”. W sumie fakt, jedziemy na 3 dni i docelowo by odwiedzić Olgę. W jakiś sposób to spotkanie będzie ważne dla mnie i może zapoczątkować coś nowego. Jest to zwiastun dużej szansy i szczęścia na które człowiek zasłużył Ogólnie karta materialna i przynosząca zysk lub zapowiedź zysku w przyszłości. Drugi As, Kielichów mówi o emocjonalnym wsparciu i opiece. Karta dobrze wróży kontaktom towarzyskim, zapowiada wspólną radość i docenienie dobrego momentu( „Chwilo trwaj, jesteś piękna”). 8 Monet to karta rzemieślnika który doskonali swoje umiejętności. W odniesieniu do pracy może mówić o nabywaniu nowych umiejętności, stawiam, że w odniesieniu do wyjazdu po prostu nauczę się czegoś nowego, co może przydać mi się w przyszłości. Miłe karty - sama jestem ciekawa jak się zrealizują 2 Cytuj
Gość alieninside Napisano 14 Czerwca 2021 Napisano 14 Czerwca 2021 Wydaje mi sie ze mozesz sporo wydac na przyjemnosci. Ogolnie wyjad tez bedzie tez mily i przyjemny. Tylko ta 8monet jets jakas od czapy i kojarzy sie z praca i rytuna a przeciez ten wyjazd bedzie wyjatkiem od rutyny. Moze troche nudno bedzie? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 14 Czerwca 2021 26 minut temu, Wildwood napisał: Wydaje mi sie ze mozesz sporo wydac na przyjemnosci. Ogolnie wyjad tez bedzie tez mily i przyjemny. Tylko ta 8monet jets jakas od czapy i kojarzy sie z praca i rytuna a przeciez ten wyjazd bedzie wyjatkiem od rutyny. Moze troche nudno bedzie? Może dlatego, że poznaliśmy się w pracy stad karty tak krążą koło tego tematu. Na pewno zweryfikuję po weekendzie Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Czerwca 2021 Napisano 14 Czerwca 2021 Bardzo ładne karty Miło spędzicie czas, atmosfera będzie ciepła i sielankowa. Będziecie się super czuć. As Denarów może pokazywać wszelkie wydatki, np.ten hotel. 8 Denarów z kolei może wskazywać, że nie będziecie siedzieć bezczynnie. Aktywne będziecie po prostu Miłego wyjazdu ! Cytuj
adamandium Napisano 14 Czerwca 2021 Napisano 14 Czerwca 2021 Będzie się działo między pozytywnymi energiami dobrych emocji - wzajemnej sympatii - gawożenia o planach życiu - może w toastach będziecie wino lać... na dobre zakończenie. Udanego spotkania... życzę, choć i tak będzie... 1 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Czerwca 2021 Moderator Napisano 16 Czerwca 2021 W dniu 14.06.2021 o 11:52, Gringe napisał: Z perspektywy kart tak to wygląda: As Monet As Kielichów 8 Monet W miłej i przyjacielskiej atmosferze, myślę że będziecie pracować nad swoją znajomością, bliżej się poznacie. Może podczas tego weekendu będziesz miała czas, aby skupić się na swoim hobby 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) 6 minut temu, Lunaria napisał: W miłej i przyjacielskiej atmosferze, myślę że będziecie pracować nad swoją znajomością, bliżej się poznacie. Może podczas tego weekendu będziesz miała czas, aby skupić się na swoim hobby Też o tym pomyślałam, że moje horoskopy i Tarot gdzieś wypłynął w rozmowie. Z resztą Olga już parę razy radziła się mnie a na żywo to już zupełnie inaczej i milej. Stąd ta 8 Monet jako szlifowanie warsztatu astrologa Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Gringe 3 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Czerwca 2021 Moderator Napisano 16 Czerwca 2021 1 minutę temu, Gringe napisał: Też o tym pomyślałam, że moje horoskopy i Tarot gdzieś wypłynął w rozmowie. Z resztą Olga już parę razy radziła się mnie a na żywo to już zupełnie inaczej i miłej. Stąd ta 8 Monet jako szlifowanie warsztatu astrologa Dokładnie tak zwlaszcza, że 8 Monet kojarzy mi się z taką dłubaninką i dogłębnym wgryzaniem się w temat udanego wyjazdu 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 16 Czerwca 2021 Teraz, Lunaria napisał: Dokładnie tak zwlaszcza, że 8 Monet kojarzy mi się z taką dłubaninką i dogłębnym wgryzaniem się w temat udanego wyjazdu Dziękuję 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Czerwca 2021 Napisano 16 Czerwca 2021 Mi się wydaje, że dobrze. Będą przyjemności może jakieś zakupy, pamiątki? 1 Cytuj
mezza Napisano 16 Czerwca 2021 Napisano 16 Czerwca 2021 Ja także obstawiam praca nad nową relacja. Tutaj może być początek długotrwałej przyjaźni o solidnych fundamentach. Baw się dobrze i korzystaj ze słońca 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 16 Czerwca 2021 3 minuty temu, mezza napisał: Ja także obstawiam praca nad nową relacja. Tutaj może być początek długotrwałej przyjaźni o solidnych fundamentach. Baw się dobrze i korzystaj ze słońca Relacja w sumie trwa od 2016 roku kiedy poznalysmy się w pracy. Niestety Olga wróciła do miasta gdzie ma dom a w między czasie dużo się u nas obu działo i nie było czasu by na spokojnie się spotkać( i zorganizować dojazd). 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 18 Czerwca 2021 Napisano 18 Czerwca 2021 Poczujesz, ze taki wypad był Ci potrzebny i będziesz chciała częściej sobie na tego typu spędzanie czasu pozwalać. Również docenisz znajomość z koleżanka i będziesz chciała częściej się z nią widywać. Bardzo ładne karty. Udanego weekendu 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 21 Czerwca 2021 Autor Ekspert Napisano 21 Czerwca 2021 A wiec weryfikacja Weekend był bardzo udany i intensywny. Do tej pory w głowie mi się kręci bo dopiero był piątek i wysiadałam do auta a jest już poniedziałek i muszę rozpakować walizki. Udalo nam się dużo zobaczyć podczas wyjazdu, byłam w sumie i w kawiarni i restauracji, co nieczęsto mi się zdarza mając pod opieką dziecko. As kielichów mógł oznaczać, że poszłam sama z Olgą na lody i kawę a As Monet - ona zapłaciła za nas w ramach postawionych przeze mnie kart. 8 Monet jak najbardziej może nawiązywać do stawianych przeze mnie kart i horoskopu jak również mam wrażenie, że chodziło o post na fb w którym zamieściłam nasze wspólne zdjęcia. Finalnie Olga była niezadowolona z dwóch wiec edytowałam i usuwałam pewne jego części. Takie typowe dłubanie( siostra jeszcze pokazała mi jak mogę ułożyć sobie zdjęcia w aplikacji) - douczyłam się jak mogę wstawiać zdjęcia na fb w inny sposób( pasuje bardzo do 8 Monet i doszlifowywania umiejętności). 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi