migotka20 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Witam. Śniło mi się stado lecących na bezchmurnym błękitnym niebie bocianów. Było ich z 10. We snie na ich widok byłam bardzo zadowolona. Co to może oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Priestess Posted June 16, 2021 Maestro Share Posted June 16, 2021 (edited) W dniu 14.06.2021 o 13:22, migotka20 napisał: Witam. Śniło mi się stado lecących na bezchmurnym błękitnym niebie bocianów. Było ich z 10. We snie na ich widok byłam bardzo zadowolona. Co to może oznaczać? Bociany to ciąża lub staranie się o dziecko. Być może myślisz o powiększeniu rodziny, marzysz o macierzyństwie, albo po prostu jesteś w ciąży. Liczba 10 ma symboliczne znaczenie, można ją rozumieć jako coś pełnego, doskonałego, coś, całość, która się dopełniła. Może Twoja sytuacja miłosna/związkowa/rodzinna jest na tyle dobra, pełna, bezpieczna, doskonała, że daje przestrzeń do myślenia o zakładaniu/powiększaniu rodziny. Bezchmurne niebo to brak problemów, zmartwień, nieograniczona przestrzeń dająca pole do działań bez obaw i zagrożeń. Edited June 16, 2021 by Priestess 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka20 Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 Dziekuje za interpretacje. W ciąży nie jestem mimo że mój mąż bardzo by chciał drugie dziecko... Ja nie mogę się przekonać do tego pomysłu choć dużo o tym w ostatnim czasie myślę. Pozdrawiam! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Priestess Posted June 16, 2021 Maestro Share Posted June 16, 2021 Teraz, migotka20 napisał: Dziekuje za interpretacje. W ciąży nie jestem mimo że mój mąż bardzo by chciał drugie dziecko... Ja nie mogę się przekonać do tego pomysłu choć dużo o tym w ostatnim czasie myślę. Pozdrawiam! więc być może ten sen pokazuje, że warto porzucić lęki, bo jest rzeczywiście przyjemny, spokojny, a Ty sama we śnie czujesz radość i zadowolenie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts