Skocz do zawartości

Sklepy magiczne polska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jesli ktos za jakies fajne sklepy ezoteryczne to mozemy sie wymieniac...

ja np. polecam ten: Sklep Czarodziejski FRAIDA.pl

naprawde jest w nim bardzo duzo przydatnych rzeczy :)

tak przy okazji, czy ktos wie gdzie mozna nabyc takie lub podobne pudełka? bardzo mi zalezy na odp

Napisano
tak przy okazji, czy ktos wie gdzie mozna nabyc takie lub podobne pudełka? bardzo mi zalezy na odp

Ja będę w sklepie ezoterycznym w przyszłym tygodniu , mogę się rozglądnąć za pudełkami , bo tam są również rożne gadżety .

Jakoś ewentualnie byśmy się dogadały gdyby były :))

Co Ty na to ?

Napisano

o super bylabym wdzieczna. jak bedzie cos fajnego to daj znac :)

Napisano

Osiem.com.pl sklep internetowy, ja go polecam bo nigdy się na nim nie zawiodłem.

Napisano (edytowane)

:) no tam naprawde jest duzo rzeczy ale jak bylam w nim osobiscie to maja jeszcze wiekszy asortyment niz w necie

ja tez dziekuje za te 8 jest genialny juz zamawiam :)

Edytowane przez hekate20
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
:) no tam naprawde jest duzo rzeczy ale jak bylam w nim osobiscie to maja jeszcze wiekszy asortyment niz w necie

A możesz podać adres? :)

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Ja też polecam osiem.com.pl wystawiają się też na alegro

I własnie na Allegro tez często ożna ciekawe rzecy dostać, podobnie jak na ebeyu

Napisano

Polecam również (zapewne znany Wam) ezosklep.pl

Jestem jego częstą użytkowniczką szczególnie jeśli chodzi o książki :smile:

Napisano

Znalazłem ten mityczny adres Osiem.com.pl

"AnaSerwis"

62-081 Baranowo, ul. Topazowa 25

Napisano

a mzoe jakeis namiary na bardziej namacalne sklepy... a nie takie.. internetowe ;P?

Napisano
Znalazłem ten mityczny adres Osiem.com.pl

"AnaSerwis"

62-081 Baranowo, ul. Topazowa 25

walsne probowalem wyszukac gdzie to jest... powiem jednym slowem... zadupie :lol:

Napisano

Nie mów o czymś zadupie, bo może ktoś z forumowiczów tam mieszka i się poczuje dotknięty :lol:

Jeśli chodzi o namacalne to polecam się przejść w okolicach jerozolimskich. Dokładnie podam jutro bo idę spać :wink:

• 2 tygodnie później...
Napisano

czy znacie jakieś sklepy ezoteryczne na śląsku? A dokładniej w okolicach Katowic? chodzi mi o sklepy stacjonarne nie internetowe. pozdrawiam

Napisano

Dzięki za linki, ten Karnak wydaje się być ciekawy. Pamiętam, że pare lat temu w Chorzowie na Wolności był taki sklepik w którym część była przeznaczona na rzeczy związane z ezoteryką. Ale nie mam pojęcia, czy jest on tam jeszcze. U mnie w Siemianowicach też był taki mały sklepik, jutro przejde się zobaczyć czy jeszcze istnieje.

• 4 tygodnie później...
Napisano

a nie wiecie, gdzie w Krakowie można kupić kryształ górski?

albo gdzie jest jakiś w ogóle sklepik magiczny?

w miarę możliwości nie chcę zamawiać na razie w internecie, bo lubię sobie wszystko osobiście wypróbować i pomarudzić ;)

Napisano

Albo coś w kujawsko - pomorskim, np w okolicach Torunia?? oczywiście taki 'stacjonarny' :P

Napisano (edytowane)

w księgarniach MATRAS są niektóre polskie karty i książki ezoteryczne ;)

http://www.matras.pl/

No i Empiki tylko nie we wszystkich jest dział Ezoteryka.

Edytowane przez Tiwaz
  • 3 tygodnie później...
Napisano

często bywam w sklepie FRAIDA :) kupiłam sobie tam kilka fajnych książek. ogólnie fajna atmosfera :)

Napisano

:)

w ten weekend w Krakowie będą Targi minerałów, jakby komuś coś na kształt kryształu było potrzebne ;)

Napisano

Ja tak na zaś, gdyby ktoś szukał 'magicznego' sklepu w Łodzi to polecam Astro 3 ul. Wólczańska 27, 90-607 Łódź tel:0 42 6340050

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

mógłby ktoś pomóc, gdyż poszukuję takich sklepów we Wrocławiu

• 4 tygodnie później...
Napisano

W Częstochowie takiego sklepu nie ma, ale ogólnie jako tako produkty są dostępne. Powiem gdzie ja sie zaoopatruje może komuś to pomoże.

- Księgi - Empik

- Amulety - Allegro ( Tak osoba z Częstochowy)

- Przyprawy i Zioła - Sklep Zielarski na Krakowskiej

- Świece - Kioski , nawet hipermarkety

- Olejki i Kadzidła - Stoisko w C.H.U. "Jagielończycy"

- Kamienie - Sklep w Galerii Jurajskiej . Nie daleko działu restauracyjnego. Jest to sklep z pseudo biżuterią.

Karty można w Matrasie zamówić. Matras jest Na Alej Najświętrzej Maryji Panny.