Guest Lianna Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 (edited) Co tu widzicie? Przypadek wydaje mi się ciekawy, gdyż spotkałam się z odmiennymi interpretacjami dwóch astrologów. Edited June 19, 2021 by Lianna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrux Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ascendent w Baranie to chyba teoretycznie nie jest zbyt dobry, szybko się coś zaczyna i szybko może skończyć. Dobrze że władca ascendentu jest w domu 7, niedobrze że ma kwadrat z władcą descendentu. Pluton i Saturn w domach kątowych, a to malefiki.. Księżyc jest rosnący, przed pierwszą kwadrą, to na plus. Hmm, tak sobie powymieniałam tylko to co pamiętam, ale do końca nie wiem co z tego wszystkiego wynika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Dobrze kombinujesz. Na plus Wenus we Lwie, w domu V - bogate życie towarzyskie :P Kuba jest muzykiem. Tak jak piszesz, że Saturn i Mars są w domu VII, ale są w swoich znakach, co podobno łagodzi ich negatywne działanie. Jowisz w Bliźniętach jest co prawda słaby po znaku, ale w domu II w sekstylu z Wenus i trygonie z Merkurym, także kasy nie zabraknie :P. Księżyc był w pustym kursie, co podobno oznacza,że dzieci nie będą szybko. Oni są 9 lat po ślubie. Wow, jak leci ten czas ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts