mezza Napisano 23 Czerwca 2021 Napisano 23 Czerwca 2021 Położyłam karty na drugą połowę roku, zadając pytanie Co wniesie dany miesiąc nowego do mojego życia? Dla każdego miesiąca tasowałam karty i wyciągałam z całej talii. Lipiec: Kapłan+3 buław+Cesarzowa Możliwe, że zostawię przeszłość za sobą, a mam tutaj na myśli ex partnera i nabiorę pewności siebie. Sierpień: Sąd Boży+Rydwan+Siła Tak patrzę trochę na swojego rodzaju odrodzenie wewnętrzne. Ruszenie z kopyta do przodu, czas dużej pewności siebie i działania. Może mówić również o wyjeździe w jakimś rodzinny gronie lub właśnie przyjeździe jakiś dawno niewidzianych osób. Wrzesień: 10 mieczy+Paź Kielichów+5 mieczy Bardzo trudne karty, jak dla mnie albo jakaś z pozoru atrakcyjna oferta okaże się jednym wielkim oszustwem i rozczarowaniem lub pierwsze mizerne próby randkowe. Październik: 6 mieczy+2 buław+Rycerz Kielichów Mam wrażenie, że dopiero w październiku się obronię, o czym może mówić 6 mieczy, a jeśli nie nauka, to otrzymam nowej ofertę pracy. Listopad: 9 buław+6 buław+ 2 buław Chyba wyjdę ze strefy komfortu, co wyjdzie mi na dobre. Ogólnie po jakiś trudach, pojawi się zwycięstwo. Grudzień: Sąd Boży+Paź denarów+8 kielichów W grudniu znów jakaś energia jakby z przeszłości. Ewentualnie odejście z pracy. Dziękuję za pomoc w interpretacji. Cytuj
nastek96 Napisano 24 Czerwca 2021 Napisano 24 Czerwca 2021 Lipiec: Kapłan+3 buław+Cesarzowa Możesz sie skupic na swoich poglądach, które dokładnie ugruntujesz, przez co staniesz się pewniejsza siebie. Sierpień: Sąd Boży+Rydwan+Siła Tutaj, faktycznie odrodzisz się wewnętrznie. Ruszysz do przodu, zdobędziesz pewność siebie i wewnętrzną siłę. Wrzesień: 10 mieczy+Paź Kielichów+5 mieczy Sprawy emocjonalne. Kompletnie się na kimś.zawoedziesz, możesz doświadczyć przykrości ze strony innej osoby i mocno Cię to zaboli. Październik: 6 mieczy+2 buław+Rycerz Kielichów Moze to być obrona, jakiś nowy rozdział w życiu. Możesz też się po prostu odcinać od czegoś. Przed tobą pojawi się nowa możliwość, będziesz działała kierując się sercem. Listopad: 9 buław+6 buław+ 2 buław Pojawi się wiele trudności, które przezwyciężysz cm przełoży się na kolejne nowe możliwości. Grudzień: Sąd Boży+Paź denarów+8 kielichów Chodzi tu o jakieś finanse, pracę, kurs...Możesz.dostac propozycje czegoś na dłużej, ale nie jestem pewien czy to przyjmiesz. 1 Cytuj
Aleister Napisano 25 Czerwca 2021 Napisano 25 Czerwca 2021 W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Lipiec: Kapłan+3 buław+Cesarzowa Wyjdziesz spod wpływu kogoś, kto był dla ciebie autorytetem. Zaczniesz samodzielnie patrzeć w przyszłość. W dniu 24.06.2021 o 09:45, nastek96 napisał: Sierpień: Sąd Boży+Rydwan+Siła Bardzo przełomowy miesiąc. Może wakacje? Przyjdą nowe siły na zmaganie się z losem. Może jakiś romans. W dniu 24.06.2021 o 09:45, nastek96 napisał: Wrzesień: 10 mieczy+Paź Kielichów+5 mieczy Energia porażki i smutku. Ktoś cię zawiedzie. W dniu 24.06.2021 o 09:45, nastek96 napisał: Październik: 6 mieczy+2 buław+Rycerz Kielichów Będziesz z rozwagą wybierać dary losu, rozważać szanse a być może pojawia się kolejni adoratorzy, lecz ty nie będziesz jeszcze gotowa na skok na głęboka wodę. W dniu 24.06.2021 o 09:45, nastek96 napisał: Listopad: 9 buław+6 buław+ 2 buław Jestes blisko zrealizowania ważnych dla siebie celów i planów, których osiągnięcie przyniesie ci sukces, satysfakcję, zwycięstwo i otworzy kolejne drzwi i możliwości. W dniu 24.06.2021 o 09:45, nastek96 napisał: Grudzień: Sąd Boży+Paź denarów+8 kielichów Koniec roku i robienie bilansu zysków i strat. Może się okazać, że realizacja celów, choć udana, nie przyniosła takich rezultatów, jakich się spodziewałaś i będziesz musiała zweryfikować swoje podejście do pewnych rzeczy. Wrócisz może do czegoś, co kiedyś porzuciłaś. Powodzenia 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Lipiec: Kapłan+3 buław+Cesarzowa Skupisz się na swoi wnętrzu, swoich zasadach, ale pozwoli Ci to ruszyć do przodu i stać się bardziej pewniejsza siebie. W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Sierpień: Sąd Boży+Rydwan+Siła Widać tutaj jakąś zmianę i może jakiś wyjazd gdzie będzie szansa romansu, albo będzie romans z jakimś przyjezdnym mężczyzną W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Wrzesień: 10 mieczy+Paź Kielichów+5 mieczy Zawiedziesz się bardzo na jakimś mężczyźnie, który jest ważny dla Ciebie W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Październik: 6 mieczy+2 buław+Rycerz Kielichów Coś nowego w życiu, może to być faktycznie obrona, ale tutaj też może pojawić się jakiś Pan, który będzie trochę czarował W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Listopad: 9 buław+6 buław+ 2 buław Tutaj jakiś sukces. Może uda się tutaj znaleźć pracę jeśli szukasz W dniu 23.06.2021 o 23:33, mezza napisał: Grudzień: Sąd Boży+Paź denarów+8 kielichów Chyba wróci jakiś Pan z przeszłosci co wywoła trochę nostalgię i smutek, albo coś dowiesz się o kimś z przeszłosci co nie będzie miłe 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi