Sthapan Napisano 24 Czerwca 2021 Napisano 24 Czerwca 2021 Witajcie, tutaj Sthapan. Zajmuję się astrologią wedyjską. Astrologia jest wykorzystywana przeze mnie jako narzędzie samopoznania. Poznanie zależności pomiędzy makro a mikrokosmosem pozwala w prostszy sposób uzmysłowić sobie swoją fundamentalną pozycję. Omawiam w szczególności wykresy Rasi, Navamsa oraz Dasamsa. 3 Cytuj
Gość alieninside Napisano 24 Czerwca 2021 Napisano 24 Czerwca 2021 Witaj! Mam nadzieje ze nasze forum pozwoli Ci rozwijac swoja pasje i przy tym milo z nami spedzac czas. Cytuj
Sthapan Napisano 24 Czerwca 2021 Autor Napisano 24 Czerwca 2021 43 minuty temu, Wildwood napisał: Witaj! Mam nadzieje ze nasze forum pozwoli Ci rozwijac swoja pasje i przy tym milo z nami spedzac czas. Jak najbardziej. Dziękuję. 2 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 24 Czerwca 2021 Moderator Napisano 24 Czerwca 2021 Hej, miłego eksplorowania forum chętnie poczytam informacje dotyczące astrologii wedyjskiej 3 Cytuj
Sthapan Napisano 18 Lipca 2021 Autor Napisano 18 Lipca 2021 W dniu 24.06.2021 o 20:41, Lunaria napisał: Hej, miłego eksplorowania forum chętnie poczytam informacje dotyczące astrologii wedyjskiej Dziękuję, jeśli masz ochotę to chętnie omówię Astrologię konkretnie w kontekście Twojej osoby. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 18 Lipca 2021 Moderator Napisano 18 Lipca 2021 3 godziny temu, Sthapan napisał: Dziękuję, jeśli masz ochotę to chętnie omówię Astrologię konkretnie w kontekście Twojej osoby. Pozdrawiam. Chętnie, rozumiem, że mogę wrzucić swoje dane do wątku, jeśli taki będziesz prowadził? 1 Cytuj
Sthapan Napisano 18 Lipca 2021 Autor Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) 13 minut temu, Lunaria napisał: Chętnie, rozumiem, że mogę wrzucić swoje dane do wątku, jeśli taki będziesz prowadził? Jak najbardziej. Powierzchowne informacje chętnie udzielę, jeśli natomiast będziesz chciała nieco bardziej wniknąć i poruszyć konkretne sprawy w Twoim życiu, to możemy porozmawiać osobiście. Edytowane 18 Lipca 2021 przez Sthapan 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi