panna.marta Napisano 26 Czerwca 2021 Napisano 26 Czerwca 2021 Karty na lipiec miesiąc moich urodzin. Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Może jakieś czatowanie w sieci, lekkie zauroczenie, flirt, praca nad nową znajomością Praca : Cesarzowa III, koło fortuny X, 3 puchary Jakieś świętowanie tylko ciekawe jakie, bo wyniki mojego zespołu są słabiutkie Zdrowie : Sąd ostateczny XX Rozwiązanie jakiegoś problemu, ktoś mi w czymś pomoże Dom: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Smutek jakiejś kobiety, stan deoresyjny Co dobrego : Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XVIII dołożyłam 8 monet Jakaś dobra wiadomość ktoś da sprawiedliwą ocenę, realnie wyceni sprawę 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Czerwca 2021 Napisano 26 Czerwca 2021 35 minut temu, panna.marta napisał: Karty na lipiec miesiąc moich urodzin. Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Widać szanse na jakieś uczucie, a przynajmniej pozytywne emocje. Możliwe, że osoba pojawi się w związku z jakąś współpracą np. w pracy, na jakimś kursie, grupie hobbystycznej. Możesz mieć mieszane uczucia, co może objawiać się czasem twoim dosyć kąśliwym nastawieniem w komunikacji. Praca : Cesarzowa III, koło fortuny X, 3 puchary Masz pewnę ugruntowaną pozycję w pracy. Ja widziałabym jakąś niespodziankę, może zespół zaskoczy Cię czymś na urodziny. Zdrowie : Sąd ostateczny XX Rozwiązanie jakiegoś problemu, ktoś mi w czymś pomoże Dom: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Jakaś kobieta z rodziny może przeżywać jakieś wewnętrzne cierpienie spowodowane kimś lub jakąś wiadomością z przeszłości. Co dobrego : Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XVIII dołożyłam 8 monet Mogą się wyklarować jakieś urzędowe sprawy lub znów obstawiam niespodziankę w pracy. (9 pucharów+Księżyc) o tym może mówić. Udanego miesiąca! 2 Cytuj
Aleister Napisano 27 Czerwca 2021 Napisano 27 Czerwca 2021 11 godzin temu, panna.marta napisał: Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Ktoś cię zaintryguje i i będzie Ci dobrze z tą znajomością, będziesz chciała ja rozwijać, chociaż będziesz główkować nad sposobami, rozgryzać kogoś. 12 godzin temu, panna.marta napisał: Praca Cesarzowa-Koło fortuny - 3 puchary Może ktoś dostrzeże twoja pracę i dostaniesz jakaś gratyfikację, los się do ciebie uśmiechnie i będziesz świętować. A może pójdziesz ze znajomymi do knajpy, grać w Darta:-) 11 godzin temu, mezza napisał: Zdrowie : Sąd ostateczny XX Tu się coś stanowczo poprawi. 12 godzin temu, panna.marta napisał: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Ktoś będzie miał problem ze zmianą swojego punktu widzenia, bo widzi sprawy, tkwiąc ciągle w przeszłości. Przyspozy to tej osobie smutku. 11 godzin temu, mezza napisał: Co dobrego : Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XV Jakaś długo trwająca sprawa w końcu się rozwiąże. Coś wyjdzie na jaw. Powodzenia 1 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 27 Czerwca 2021 Moderator Napisano 27 Czerwca 2021 15 godzin temu, panna.marta napisał: Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Ktoś z pracy może wpadnie Ci w oko albo odezwie się jakiś kolega z dawnych czasów. Będziesz wahać się czy warto w to inwestować czas 15 godzin temu, panna.marta napisał: Praca : Cesarzowa III, koło fortuny X, 3 puchary Bardziej zintegrujesz się z ludźmi, moze padnie propozycja spotkania, żeby lepiej się poznać. 15 godzin temu, panna.marta napisał: Zdrowie : Sąd ostateczny XX Uleczysz jakąś starą dolegliwość 15 godzin temu, panna.marta napisał: Dom: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Nieporozumienie w rodzinie, może mama będzie miała do Ciebie o coś żal 15 godzin temu, panna.marta napisał: Co dobrego : Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XVIII dołożyłam 8 monet Dostaniesz jakieś pismo urzędowe, w którym będziesz doceniona. Może w pracy zadbają o Twój komfort 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 28 Czerwca 2021 Napisano 28 Czerwca 2021 Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Moze ktoś się pojawić i się zauroczysz, ale raczej będziesz rozważała, czy się odezwać, czy nie. Praca : Cesarzowa III, koło fortuny X, 3 puchary Myślę, że będziesz bardziej przedsiebiorcza. Szykuje się jakiś sukces, który będzie można świętować. Zdrowie : Sąd ostateczny XX Jesli miałaś problem to wszystko się wyjaśni. Dom: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Może Ci być przykro z powodu jakiejś kobiety, wyjdą na wierzch jakieś wydarzenia z przeszłości. Co dobrego : Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XVIII dołożyłam 8 monet Rozstrzygnie się jakaś sprawa, raczej oo twojej myśli na skutek wyjścia na światło dzienne nowych faktów 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lipca 2021 Autor Napisano 4 Lipca 2021 Dziękuję bardzo. Zapowiada się zatem dobry miesiąc i oby tak było, bo coś ostatnio nie było kolorowo. Cytuj
Gość Lianna Napisano 4 Lipca 2021 Napisano 4 Lipca 2021 W dniu 26.06.2021 o 22:27, panna.marta napisał: Miłość : 3 monet, as pucharów, 2 monety dołożone giermek mieczy Może jakieś czatowanie w sieci, lekkie zauroczenie, flirt, praca nad nową znajomością Zaznacza się jakiś kontakt rozmowy, możliwe że flirt W dniu 26.06.2021 o 22:27, panna.marta napisał: Praca : Cesarzowa III, koło fortuny X, 3 puchary Zrealizujesz, to co zamierzasz. Może właśnie się odmieni w Kole, 3 Kielichy to karta radości, świętowania W dniu 26.06.2021 o 22:27, panna.marta napisał: Zdrowie : Sąd ostateczny XX Uda się wyleczyć, coś co się już ciągnie. Przypływ energii W dniu 26.06.2021 o 22:27, panna.marta napisał: Dom: Kapłanka II, 3 miecze, 6 pucharów Kobieta może sprawić Ci ból, jakieś możliwe rozczarowanie. Albo bolesne wspominanie czegoś. W dniu 26.06.2021 o 22:27, panna.marta napisał: Sprawiedliwość XI, 9 pucharów, księżyc XVIII dołożyłam 8 monet Pomyślne rozwiązanie sprawy związanej z urzędami, co Cię ucieszy, a co było niejasne. Kochana, udanego lipca ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi