Gość Stilla Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) Robiłam duże porządki i postanowiłam oddać parę rzeczy. Jeśli ktoś jest z Krakowa to niech bierze za free, osobom z innych miast mogę podesłać w cenie przesyłki (do ustalenia czy to ma być paczkomat, kurier czy list). Książki od stanu idealnego do dobrego. Karty w stanie idealnym. Talia Liber T - klon Thoth Tarot. Różnicą są w pełni ilustrowane małe arkana w Liber T. Trochę literatury buddyjskiej (buddyzm tybetański). Edytowane 2 Lipca 2021 przez Ragna Cytuj
acrux Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 Ooo, ja poproszę te dwie o numerologii i Tarot intuicyjny! zaraz Ci napiszę! Cytuj
Gość Stilla Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 "Na imię jej mądrość" też już znalazło nową właścicielkę Cytuj
Gość Stilla Napisano 3 Lipca 2021 Napisano 3 Lipca 2021 Książki buddyjskie (wszystkie) też już znalazły nowy dom Zostało I-Ching i "Mówili mi, że jestem wrażliwa" (książka jest o osobach wysokowrażliwych. Ostatnio modny termin) Cytuj
Piko Napisano 20 Września 2021 Napisano 20 Września 2021 (edytowane) W dniu 3.07.2021 o 18:35, Ragna napisał: Zostało I-Ching i "Mówili mi, że jestem wrażliwa" (książka jest o osobach wysokowrażliwych. Ostatnio modny termin) jeśli aktualne , to poproszę info na priv, czyli koszty paczkomatu... Edytowane 20 Września 2021 przez Piko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi