Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Czy dwie ostatnie wróżby pani A. były uczciwe?Dostałam bardzo błyskawiczną odpowiedź od niej i zastanawiam się czy naprawdę postawiła karty.To był prawdziwy ekspress.Zapłaciłam za wróżby tekstowe. Giermek buław,9 kielichów,rycerz mieczy Karty jak najbardziej świadczą o szybkości niby są pozytywne,ale 9 kielichów to karta zabawy i tutaj mam obawy.Rycerz mieczy niby inteligentny.Giermek buław to karta wiadomości,ale czy te giermki są takie poważne.No,nie wiem. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Lipca 2021 Moderator Napisano 5 Lipca 2021 kurde sprawdzanie wróżby.... no mieszane mam uczucia, ale tez i rozumiem rozterki wróżki czasem wróżą poprzez jasnowidzenie, wtedy kart by nie musiała rozkładać... ale do rzeczy... 9 pucharów jest kartą marketingu... na tej karcie siedzi grubiutki pan i chwali się swoimi pucharami, które z bliska juz tak nie wyglądają jak z daleka, stąd. myślę że jest to podkoloryzowane dość istotnie skoro karty to wychwyciły i postanowiły o tym powiedzieć. sam paz buław mówi po prosto o odpowiedzi, a rycerz mieczy z jednej strony o ekspresie, ale moze tez ta pani jest w jakiś sposób zła, zmęczona przez Ciebie i trochę Cię zbyła... nie widać by jakoś nakłamała w tej wróżbie, ale trochę ją tak podkręciła... Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Fakt, @Arbogast ma dobre spostrzeżenia. Jak je przeczytałam i spojrzałam na rozkład to jego wyjaśnienia mają dużo sensu. Ja tylko nie do końca się zgodzę z 9 Kielichów, ja ją osobiście bardzo lubię. Z jakiegoś powodu Pani tej zależało na tej wróżbie mocno prywatnie, mogła potraktować to ambicjonalnie i może próbuje sobie narobić jak najwięcej klientów, zwłaszcza, że po Buławach i Mieczowym widać, że ma sporo energii. Jak to Arbogast ujął: dla reklamy i marketingu. Nie okłamała Cię, po prostu rozkręca biznes. Edytowane 5 Lipca 2021 przez Ragna Cytuj
Gość Hopefull Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Jak dla mnie 9 pucharów pokazuje że ona sama jest zadowolona z wykonanej wróżby, i z zapłaty za nią. A paź buław pokazuje energię i kogoś początkującego w czymś. Myślę że jeśli korzystałaś wcześniej z usług tej samej osoby to powinnaś wiedzieć nawet z kontekstu czy wróżba była szczera i czy wydaje się prawdopodobna. Jeśli na przykład osoba jest jasnowidzem to można by tam się doszukiwać tego w kombinacji bulaw i pucharów. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 4 minuty temu, HopeNot napisał: Jak dla mnie 9 pucharów pokazuje że ona sama jest zadowolona z wykonanej wróżby, i z zapłaty za nią. A paź buław pokazuje energię i kogoś początkującego w czymś. Myślę że jeśli korzystałaś wcześniej z usług tej samej osoby to powinnaś wiedzieć nawet z kontekstu czy wróżba była szczera i czy wydaje się prawdopodobna. Jeśli na przykład osoba jest jasnowidzem to można by tam się doszukiwać tego w kombinacji bulaw i pucharów. Ona jest tarocistką. Korzystałam.Prawdopodobna jest.Natomiast napisała mi wróżbę błyskawiczne i to mnie zastanowiło mocno.Jednak karty wymagają trochę czasu,a jeszcze przecież ma innych klientów. Cytuj
Gość alieninside Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 6 minut temu, Kaliaa napisał: Ona jest tarocistką. Korzystałam.Prawdopodobna jest.Natomiast napisała mi wróżbę błyskawiczne i to mnie zastanowiło mocno.Jednak karty wymagają trochę czasu,a jeszcze przecież ma innych klientów. A ile konkretnie uplynelo czasu miedzy wyslaniem zapytania a odpowiedzia z gotowa wrozba? Korzystasz z RW? Nie wiadomo co kryje sie za zadowolonym ģospodarzem i zastawionymi stolami w 9 kielichow. Moze maszyna do wysylania wrozb jako Rycerz mieczy? Troche zartuje. podliczylam podsume i wychodzi Sprawiedliwosc wiec wydaje mi sie ze wrozka byla uczciwa. Cytuj
Gość Hopefull Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 19 minutes ago, Kaliaa said: Ona jest tarocistką. Korzystałam.Prawdopodobna jest.Natomiast napisała mi wróżbę błyskawiczne i to mnie zastanowiło mocno.Jednak karty wymagają trochę czasu,a jeszcze przecież ma innych klientów Jeśli jest prawdopodobna to prawdopodobnie jest jasnowidzem i na to kart nie trzeba. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 2 minuty temu, HopeNot napisał: Jeśli jest prawdopodobna to prawdopodobnie jest jasnowidzem i na to kart nie trzeba. Nie jest jasnowidzem.Kazdy kto czyta karty kieruje się intuicją i przeczuciami.Zdecydowanie nie jest jasnowidzem. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 14 minut temu, Wildwood napisał: A ile konkretnie uplynelo czasu miedzy wyslaniem zapytania a odpowiedzia z gotowa wrozba? Korzystasz z RW? Nie wiadomo co kryje sie za zadowolonym ģospodarzem i zastawionymi stolami w 9 kielichow. Moze maszyna do wysylania wrozb jako Rycerz mieczy? Troche zartuje. podliczylam podsume i wychodzi Sprawiedliwosc wiec wydaje mi sie ze wrozka byla uczciwa. Nie jestem aż tak głupia,aby konwersować z automatem do wysyłania wróżb.To normalna osoba. Cytuj
Gość Hopefull Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 14 minutes ago, Kaliaa said: Nie jest jasnowidzem.Kazdy kto czyta karty kieruje się intuicją i przeczuciami.Zdecydowanie nie jest jasnowidzem Nie tylko intuicja Kalia. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 3 minuty temu, HopeNot napisał: Nie tylko intuicja Kalia. No ok.Nie tylko intuicją.Potrzebna jest też wiedzą i doświadczenie.Na pewno trzeba czuć karty.Ale nie w tym rzecz.Nie każdy tarocista jest jasnowidzem.I nie każdy jasnowidz ma pojęcie o kartach.Po prostu ona nie jest jasnowidzem Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 W czytaniu kart równie ważna jest wiedza jak i latami zdobywane doświadczenie. Jeśli ktoś deklaruje, że kieruje się wyłącznie przeczuciami, to jak dla mnie jest podejrzanym leniuchem, któremu nie chce się uczyć, więc zaczyna zgadywać jak dziecko po obrazkach i by zatuszować ten fakt ogłasza, że oto spłynęła na niego łaska i natchnienie pozwalająca mu rozumieć narzędzie którym się posługuje. A jeśli komuś faktycznie się intuicja sprawdza, to jest albo bardzo mu blisko do jasnowidza. Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 19 minut temu, Kaliaa napisał: Nie jestem aż tak głupia,aby konwersować z automatem do wysyłania wróżb.To normalna osoba. Wildwood bardzo wyraźnie sobie zażartowała przecież ale to rzeczywiście ciekawe pytanie: jak szybko Ci odpisała ta wróżka? Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 2 minuty temu, Ragna napisał: Wildwood bardzo wyraźnie sobie zażartowała przecież ale to rzeczywiście ciekawe pytanie: jak szybko Ci odpisała ta wróżka? Po kilku minutach. Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Ten rozkład nie jest skomplikowany, a wróżka jest dobra, to całkiem możliwe, że mogła sklecić interpretację w kilka minut. Chociaż dla mnie to brzmi jak McDonald's trochę i burger na wynos w 2 minuty Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Teraz mnie natchnęło: czy ten Giermek Buław i Rycerz Mieczy nie oznaczał wiadomości elektronicznej? Ktoś wie? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Lipca 2021 Moderator Napisano 5 Lipca 2021 Giermek buław sam w sobie oznacza wiadomość, nowiny, zaproszenie, on wprost mówi, że coś do nas przychodzi Cytuj
Gość alieninside Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 42 minuty temu, Kaliaa napisał: Nie jestem aż tak głupia,aby konwersować z automatem do wysyłania wróżb.To normalna osoba. Nie chce rozpoczynac g-burzy, ale przeciez napisalam ze to zart. Nie odbieraj tego jako zlosliwosci. Szkoda ze sie skupilas na moim luznym skojarzeniu a nie tym ze obliczylam odsume ktora doprecyzowala wrozbe. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 Możliwe.Giermek buław to karta kontaktu.Rycerz mieczy wg mnie może pokazać wiadomości elektroniczne,takie szybkie i konkretne Cytuj
Gość Stilla Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 2 minuty temu, Arbogast napisał: Giermek buław sam w sobie oznacza wiadomość, nowiny, zaproszenie, on wprost mówi, że coś do nas przychodzi To wiem, ale czy Miecze mogą mieć coś wspólnego z elektronika? Przypomniało mi się, że niedawno rozmawiałam z Wildwood na publicznym czacie. Podzieliła się informacją, że As Mieczy czasem bywa interpretowany jako komputer @Wildwood popraw mnie, jeśli mówię o złej karcie. Do tej pory to Gwiazdę interpretowałam jako internet, robiąc sobie wygodną kalkę z Lenormandów, w którym Gwiazdy to matematyka, internet i wielkie odległości (więc także wiadomości na odległość) Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 2 minuty temu, Wildwood napisał: Nie chce rozpoczynac g-burzy, ale przeciez napisalam ze to zart. Nie odbieraj tego jako zlosliwosci. Szkoda ze sie skupilas na moim luznym skojarzeniu a nie tym ze obliczylam odsume ktora doprecyzowala wrozbe. 6 minut temu, Wildwood napisał: Nie chce rozpoczynac g-burzy, ale przeciez napisalam ze to zart. Nie odbieraj tego jako zlosliwosci. Szkoda ze sie skupilas na moim luznym skojarzeniu a nie tym ze obliczylam odsume ktora doprecyzowala wrozbe. Okay. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 5 Lipca 2021 Moderator Napisano 5 Lipca 2021 1 minutę temu, Ragna napisał: To wiem, ale czy Miecze mogą mieć coś wspólnego z elektronika? Przypomniało mi się, że niedawno rozmawiałam z Wildwood na publicznym czacie. Podzieliła się informacją, że As Mieczy czasem bywa interpretowany jako komputer @Wildwood popraw mnie, jeśli mówię o złej karcie. Do tej pory to Gwiazdę interpretowałam jako internet, robiąc sobie wygodną kalkę z Lenormandów, w którym Gwiazdy to matematyka, internet i wielkie odległości (więc także wiadomości na odległość) 6 mieczy jako internet sieć, na tali 78 drzwi jest właśnie tak ukazana 6 mieczy, Rycerz mieczy to zręczność, biegłość w jakiejś dziedzinie 1 Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 18 minut temu, Arbogast napisał: 6 mieczy jako internet sieć, na tali 78 drzwi jest właśnie tak ukazana 6 mieczy, Rycerz mieczy to zręczność, biegłość w jakiejś dziedzinie To ten rycerz by oznaczał biegłość w dziedzinie tarota i szybkie formułowanie myśli 43 minuty temu, Ragna napisał: Ten rozkład nie jest skomplikowany, a wróżka jest dobra, to całkiem możliwe, że mogła sklecić interpretację w kilka minut. Chociaż dla mnie to brzmi jak McDonald's trochę i burger na wynos w 2 minuty No trochę tak to wyglada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi