Rubinka39 Napisano 15 Lipca 2021 Napisano 15 Lipca 2021 Jestem tutaj nowa, moją pasją jest tarot, magia alchemii, kryształy i nie tylko. Wiele lat poszukiwałam swojego miejsca w różnych religiach, aż wróciłam do początku. Jako osoba wysoko wrażliwa, czuję i widzę to czego inni nie dostrzegają, zrozumiałam to nie dawno, dla mnie to jest przydatne choć nie którzy uważają mnie za wiedźmę, cóż jestem wiedźmą i z tego jestem dumna. Pozdrawiam wszystkich 4 Cytuj
Gość Stilla Napisano 15 Lipca 2021 Napisano 15 Lipca 2021 Cześć! Masz niezwykle ciekawe zainteresowania. Mam nadzieję, że opowiesz nam o nich więcej, jestem ciekawa magii alchemii Pozdrowienia dla Ciebie również! Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 16 Lipca 2021 Ekspert Napisano 16 Lipca 2021 Cześć - przyjemnego pobytu na forum Ci życzę 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Lipca 2021 Moderator Napisano 16 Lipca 2021 Witaj, zapraszamy dziel się wiedzą wiedźmo 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 16 Lipca 2021 Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Witamy i do pisania zapraszamy ! Fajnie, że jesteś Zainteresowałaś mnie tymi kryształami Edytowane 16 Lipca 2021 przez Lianna Cytuj
Rubinka39 Napisano 17 Lipca 2021 Autor Napisano 17 Lipca 2021 Na co dzień nie mam zbyt wiele czasu, jeśli tylko znajdę go więcej napiszę coś o kryształach i nie tylko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi