wariatxyz1 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Dzień dobry! Proszę o interpretację następującego snu: Śniło mi się, że siedziałem przy komputerze i miałem w nim wpisać datę "6.8.2021". O ile dobrze pamiętam to pierwsza cyfra była miesiącem (próbowałem sobie przypomnieć co robiłem 8 czerwca tego roku, ale nic sobie nie przypomniałem, co wskazywałoby na to, że był to dzień jak codzień). Jednak z jakiegoś powodu nie byłem w stanie tego zrobić, bo albo coś blokowało mnie przed wciśnięciem klawiszy, albo ciągle wciskałem nieprawidłowe klawisze z cyframi, przez co musiałem wpisywać od nowa, przez co coraz bardziej się denerwowałem. Potem nagle zostałem przeniesiony w przestworza i zobaczyłem samolot, wyglądający na samolot do transportowania ludzi z okresu II wojny światowej. Miał on otwarte boczne wejście, przez które co chwila wypadali pojedynczo ludzie bez spadochronu, którzy próbowali się bezskutecznie ratować. Próbowałem znaleźć coś na ten temat w sennikach, ale o ile znajdowałem w nich coś na temat daty czy samolotu, to nigdzie nie znalazłem znaczenia tych motywów w kontekstach, które pojawiły się w moim śnie. Ktoś ma pomysł co to może oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts