asz293 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 śniło mi się że umarł mój mąż. Nie widziałam go ale od wszystkich otrzymywałam takie informacje, że umarł miał tętniaka w mózgu czy coś takiego. Rodzina w żałobie, ogłoszenie o śmierci w gazecie i oczywiście wstępne rozmowy o testamencie. Okazało się że mąż miał nieślubne dziecko i że miał straszne długi które ja będę musiała spłacać. Najgorsze z tego snu było to że budziłam się kilka razy i sen powracał. Proszę o pomoc gdyż jestem zaniepokojona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 asz293, a czy nie martwi Cię ostatnio Wasza sytuacja materialna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 asz293 Myślę że symbol męża ma bardziej prozaiczne znaczenie - może tu chodzić o Wasze/Twoje źródło utrzymania, które najwyraźniej jest zagrożone i dlatego obawiasz sie o sprawy materialne Link to comment Share on other sites More sharing options...
asz293 Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Dziękuję za interpretację. Mąż obecnie otwiera firmę i oczywiście sprawy materialne są na pierwszym planie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts