Ekspert Gringe Posted August 9, 2021 Ekspert Share Posted August 9, 2021 (edited) Witam, mam pytanie odnośnie poniższego rozkładu. Pozwoliłam sobie zadać dwa pytania na pana który ostatnio zagaił do mnie na fb. Nie rozpatruję tego w kontekście nowego uczucia a nawet romansu - bo dzieli nas spora odległość ale …zaciekawiło mnie jakie wiatry go do mnie przywiały. I tak pytanie nr 1: Jakie zamiary ma wobec mnie owy pan? Królowa Buław Gwiazda Paź Monet Czyli tak jak pisał- spodobało mu się moje zdjęcie i miał ochotę pogadać bo jest z dała od ludzi( nie, nie jest w więzieniu. Chyba. Jakie karty charakteryzują go jako osobę? 6 Buław Księżyc 8 Buław - zamiast 6 Buław powinna być 6 Monet mój byk, wszystkich przepraszam( nie usuwam jo dziewczyny już się odniosły do 6 Buław wiec nie będę mieszać). Pracowity, tyle ile daje od siebie tyle samo oczekuje w zamian, nie do końca szczery ze mną w tym Księżycu, może melancholijny i samotny, nostalgiczny. W 8 Buław dość energiczny, szybki w działaniu, lubiący wszelkiego rodzaju komunikację. Może 8 Buław z tym Księżycem - lubi niejasną komunikację? Podwójne znaczenie słów. Edited August 9, 2021 by Gringe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 9, 2021 Moderator Share Posted August 9, 2021 44 minuty temu, Gringe napisał: tak pytanie nr 1: Jakie zamiary ma wobec mnie owy pan? Królowa Buław Gwiazda Paź Monet Uwieść Cię (Królowa Buław) popisać przez Internet (Gwiazdy) i zaproponować spotkanie (Paź Monet) 46 minut temu, Gringe napisał: Jakie karty charakteryzują go jako osobę? 6 Buław Księżyc 8 Buław Szybki, lubiący podboje, może być nieszczery lub cierpieć na jakieś zaburzenia ewentualnie ma nałogi, energiczny, dziarski. Może najpierw działać a potem myśleć 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 49 minut temu, Gringe napisał: Witam, mam pytanie odnośnie poniższego rozkładu. Pozwoliłam sobie zadać dwa pytania na pana który ostatnio zagaił do mnie na fb. Nie rozpatruję tego w kontekście nowego uczucia a nawet romansu - bo dzieli nas spora odległość ale …zaciekawiło mnie jakie wiatry go do mnie przywiały. I tak pytanie nr 1: Jakie zamiary ma wobec mnie owy pan? Królowa Buław Gwiazda Paź Monet Czyli tak jak pisał- spodobało mu się moje zdjęcie i miał ochotę pogadać bo jest z dała od ludzi( nie, nie jest w więzieniu. Chyba. Jakie karty charakteryzują go jako osobę? 6 Buław Księżyc 8 Buław Pracowity, tyle ile daje od siebie tyle samo oczekuje w zamian, nie do końca szczery ze mną w tym Księżycu, może melancholijny i samotny, nostalgiczny. W 8 Buław dość energiczny, szybki w działaniu, lubiący wszelkiego rodzaju komunikację. Może 8 Buław z tym Księżycem - lubi niejasną komunikację? Podwójne znaczenie słów. Zamiary: Spodobałaś mu się bardzo. Prawdopodobnie rozmarzył się na Twój temat. Paź monet mówi o szukaniu korzyści. Może myśli o flircie, choćby internetowym. Z podsumy wychodzi śmierć - wie, że nic nie będzie ze znajomości, pewnie przez odległość, ale urozmaicić sobie czas nawet internetową znajomością - miło. Jakie karty go charakteryzują? 6 buław - typ zdobywcy, lubi osiągać zamierzone cele. Księżyc - często nie wie, czego chce. Gubi się w życiu. Melancholijny i lekko depresyjny. 8 buław - jak już minie mu czas zwątpienia i przyćmienia (księżyc) to znowu pędzi do przodu. Może być taki chwiejny, od działania do wycofywania się i z powrotem. Z podsumy X Koło - czyli raz na wozie, raz pod wozem. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 9, 2021 Author Ekspert Share Posted August 9, 2021 Dziewczyny, @Lunaria @Anastazja979 bardzo przepraszam bo popełniłam błąd - nie wiem czemu wpisałam 6 Buław zamiast 6 Monet( i opis już jest do 6 Monet przeze mnie zapodany). Zaraz dopiszę w poście, ze machnęłam byka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 11 godzin temu, Gringe napisał: I tak pytanie nr 1: Jakie zamiary ma wobec mnie owy pan? Królowa Buław Gwiazda Paź Monet Spodobałaś się bardzo Panu, zaczął nawet marzyć i snuć marzenia z Tobą związane. W paziu monet widać rozmowy, ale jakoś spotkanie na żywo nie widzę. Bardziej rozmowa przez internet 11 godzin temu, Gringe napisał: Jakie karty charakteryzują go jako osobę? 6 Buław Księżyc 8 Buław - zamiast 6 Buław powinna być 6 Monet mój byk, wszystkich przepraszam( nie usuwam jo dziewczyny już się odniosły do 6 Buław wiec nie będę mieszać). Patrząc, że jest tam 6 denarów, to osoba lubiąca pomagać, wspierać innych, ale mająca jakieś nałogi, może też być nie za bardzo szczery. Jest też bardzo energiczny i czasem zanim pomyśli to coś powie lub zrobi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 W dniu 9.08.2021 o 21:21, Gringe napisał: Witam, mam pytanie odnośnie poniższego rozkładu. Pozwoliłam sobie zadać dwa pytania na pana który ostatnio zagaił do mnie na fb. Nie rozpatruję tego w kontekście nowego uczucia a nawet romansu - bo dzieli nas spora odległość ale …zaciekawiło mnie jakie wiatry go do mnie przywiały. I tak pytanie nr 1: Jakie zamiary ma wobec mnie owy pan? Królowa Buław Gwiazda Paź Monet Spodobałaś mu się i postanowił napisać. Ta Gwiazda właśnie może oznaczać odległość,a paź monet wyjście z taką inicjatywą, ale raczej w koleżeńskim tonie lub podbudowanie relacji koleżeńskiej. Jakie karty charakteryzują go jako osobę? 6 Buław Księżyc 8 Buław - zamiast 6 Buław powinna być 6 Monet mój byk, wszystkich przepraszam( nie usuwam jo dziewczyny już się odniosły do 6 Buław wiec nie będę mieszać). Jak dla mnie to typ zwycięzcy i osoby, która zna swoją wartość. Jednak pod tym wszystkim kryje się jakieś drugie dno, a więc Pan może stwarzać z pozoru osobę pewną siebie, a wewnątrz czuć się przestraszony, zalękniony. Księżyc często pokazuje ukryte problemy emocjonalne: nerwice, depresje itd. Wydaje się być także dosyć aktywny, wręcz nadpobudliwy. Możliwe, że drugie dno to jego skłonność do szybkich romansów. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 21, 2021 Author Ekspert Share Posted August 21, 2021 (edited) Weryfikacja: O ile oczywiście można nazwać to tym… - znajomość się urwała. Pan „ni z gruszki ni z pietruszki” nawinął mi bajkę o córce która zapadła w śpiączkę po wypadku w szkole, z prośbą abym zadzwoniła do przełożonych i wpłynęła na I ch decyzję o wcześniejszym urlopie dla szanownego pana Zastanawiam się czy tylko ja mam szczęście do takich wariackich historii? Siostra twierdzi, że to normalne i wszędzie do każdego takie oszołomy piszą.. tylko, że do mnie jakby częściej- w kwietniu pisał do mnie Francuz wyznający dozgonną miłość a po pewnym czasie poprosił o pożyczkę 800 euro bo sklep mu spłonął przez weekend. A jeszcze wcześniej był gej który miał jednak wątpliwości, co do swojej orientacji.. Pan proszący o urlop z kolei był amerykańskim lekarzem w bazie wojskowej w Somalii( No gdzieś w Afryce w każdym razie ). Edited August 21, 2021 by Gringe 1 2 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulette Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 W dniu 21.08.2021 o 02:19, Gringe napisał: Weryfikacja: O ile oczywiście można nazwać to tym… - znajomość się urwała. Pan „ni z gruszki ni z pietruszki” nawinął mi bajkę o córce która zapadła w śpiączkę po wypadku w szkole, z prośbą abym zadzwoniła do przełożonych i wpłynęła na I ch decyzję o wcześniejszym urlopie dla szanownego pana Zastanawiam się czy tylko ja mam szczęście do takich wariackich historii? Siostra twierdzi, że to normalne i wszędzie do każdego takie oszołomy piszą.. tylko, że do mnie jakby częściej- w kwietniu pisał do mnie Francuz wyznający dozgonną miłość a po pewnym czasie poprosił o pożyczkę 800 euro bo sklep mu spłonął przez weekend. A jeszcze wcześniej był gej który miał jednak wątpliwości, co do swojej orientacji.. Pan proszący o urlop z kolei był amerykańskim lekarzem w bazie wojskowej w Somalii( No gdzieś w Afryce w każdym razie ). Raju, piękne cudaki się koło Ciebie kręcą... To teraz już chyba wiem,co mnie omija, gdy nie odpisuję nieznanym mi ludziom na facebooku!...... Jak dla mnie doświadczenie złoto. Można poznać prawdziwą kreatywność. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted August 22, 2021 Moderator Share Posted August 22, 2021 W dniu 21.08.2021 o 02:19, Gringe napisał: Weryfikacja: O ile oczywiście można nazwać to tym… - znajomość się urwała. Pan „ni z gruszki ni z pietruszki” nawinął mi bajkę o córce która zapadła w śpiączkę po wypadku w szkole, z prośbą abym zadzwoniła do przełożonych i wpłynęła na I ch decyzję o wcześniejszym urlopie dla szanownego pana Zastanawiam się czy tylko ja mam szczęście do takich wariackich historii? Siostra twierdzi, że to normalne i wszędzie do każdego takie oszołomy piszą.. tylko, że do mnie jakby częściej- w kwietniu pisał do mnie Francuz wyznający dozgonną miłość a po pewnym czasie poprosił o pożyczkę 800 euro bo sklep mu spłonął przez weekend. A jeszcze wcześniej był gej który miał jednak wątpliwości, co do swojej orientacji.. Pan proszący o urlop z kolei był amerykańskim lekarzem w bazie wojskowej w Somalii( No gdzieś w Afryce w każdym razie ). Yhy... czyli Księżyc przypadkowo tam sie nie znalazł... znowu oszustwo... To nie jest chyba zbyt szczęśliwy czas dla Twoich uczuć często się słyszy właśnie o takich sposobach naciągaczy :/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 22, 2021 Author Ekspert Share Posted August 22, 2021 4 godziny temu, Roulette napisał: Raju, piękne cudaki się koło Ciebie kręcą... To teraz już chyba wiem,co mnie omija, gdy nie odpisuję nieznanym mi ludziom na facebooku!...... Jak dla mnie doświadczenie złoto. Można poznać prawdziwą kreatywność. Taaaaaak…jeśli prowadzisz badania nad kreatywnością ludzi w sieci to materiał jak znalazł 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 22, 2021 Author Ekspert Share Posted August 22, 2021 14 minut temu, Lunaria napisał: Yhy... czyli Księżyc przypadkowo tam sie nie znalazł... znowu oszustwo... To nie jest chyba zbyt szczęśliwy czas dla Twoich uczuć często się słyszy właśnie o takich sposobach naciągaczy :/ Tak. Księżyc jak do tej pory pokazywał mi coś, co nie jest szczere. Tu nie ma fair play. I zawsze jest drugie dno. Oczywiście nie jestem aż taką naiwniaczką by wierzyć w szczerość mężczyzn w sieci, zwłaszcza kiedy piszą o uczuciach - ot, po prostu jestem ciekawa, co komu może przyjść do głowy. A czas na uczucia zupełnie nie dla mnie - stąd i moje zniechęcenie astrologią - czas mam dobry, co by nie powiedzieć najlepszy jaki może się zdarzyć na kolejne 5 lat - a tu co najwyżej sąsiad blisko 60tki stara się mnie poderwać na „pacjenta i osobę potrzebującą pomocy lektora w kontakcie z lekarzem”. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 W dniu 10.08.2021 o 09:04, Mala_83 napisał: Spodobałaś się bardzo Panu, zaczął nawet marzyć i snuć marzenia z Tobą związane. W paziu monet widać rozmowy, ale jakoś spotkanie na żywo nie widzę. Bardziej rozmowa przez internet Patrząc, że jest tam 6 denarów, to osoba lubiąca pomagać, wspierać innych, ale mająca jakieś nałogi, może też być nie za bardzo szczery. Jest też bardzo energiczny i czasem zanim pomyśli to coś powie lub zrobi. Po weryfikacji kim de facto jest (był) ten szukający sponsoringu - w rozkładzie po środku jest Księżyc nieszczęsny - można powiedzieć, że Alvaro interentowy sprawiał tylko wrażenie gdy pozorów , daję jestem dobry zrównoważony kominukatywny, a w istocie obłudnik! Psia mać ile tych Romełów w sieci jeden lepszy od drugiego - dobry materiał badawczy dla psychoanalityka. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 22, 2021 Author Ekspert Share Posted August 22, 2021 @adamandium zdecydowanie jest to materiał wart uwagi psychoanalityka lub psychiatry. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 W dniu 22.08.2021 o 21:13, Gringe napisał: @adamandium zdecydowanie jest to materiał wart uwagi psychoanalityka lub psychiatry. Zalóżcie gg to zobaczycie kreatywność. EROTYCZNO DESPERACKĄ.. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 24, 2021 Author Ekspert Share Posted August 24, 2021 @NadziejaZoja - ja myślę, że osoby tego sortu korzystają z wszelkich zdobyczy technologicznych. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 4 minuty temu, Gringe napisał: @NadziejaZoja - ja myślę, że osoby tego sortu korzystają z wszelkich zdobyczy technologicznych. Tez tak mysle ze normalnych ludzi spotkasz na kolku rozancowym szybciej niz w necie.. Chociaz sa pary z neta. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 24, 2021 Author Ekspert Share Posted August 24, 2021 5 minut temu, NadziejaZoja napisał: Tez tak mysle ze normalnych ludzi spotkasz na kolku rozancowym szybciej niz w necie.. Chociaz sa pary z neta. Dlatego odpuściłam nawet internetowym randkom bo to zupełnie nie moja bajka. Co ma być to będzie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 4 minuty temu, Gringe napisał: Dlatego odpuściłam nawet internetowym randkom bo to zupełnie nie moja bajka. Co ma być to będzie Miśka będzie dobrze w końcu jesteś Polką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 24, 2021 Author Ekspert Share Posted August 24, 2021 29 minut temu, NadziejaZoja napisał: Miśka będzie dobrze w końcu jesteś Polką. Matką Polką… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 @Gringe skąd ja znam te dziwne przypadki z randek z neta jest porażka, bo inaczej tego nie określę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 24, 2021 Author Ekspert Share Posted August 24, 2021 @Mala_83 taaaa…. I zdarza mi się słyszeć: „No przecież poznają się ludzie w necie i niektórym nawet wychodzi”- No właśnie, niektórym. A „niektórym” jest to zupełnie nie pisane w gwiazdach 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) @Gringe doskonale to znam, bo mam podobne perypetie do Twoich i tracę wiarę czasem, że są jeszcze normalni faceci jeśli są to chyba raczej nie na portalach w necie:) Edited August 26, 2021 by Mala_83 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
runoutofbreath Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Dziewczyny muszę Wam powiedziec, ze znam kilka przypadkow, gdzie faktycznie cos wyszło z tego randkowania online. Jedna z moich przyjaciółek na portalu na s poznała chłopaka, z ktorym jest już około 5 lat, obecnie są zaręczeni i planuja ślub w przyszłym roku. Druga jakos 3 lata temu poznała mężczyznę poprzez aplikacje na b (nie wiem czy można pisac tu nazwy?) i są już rok po slubie. Ja natomiast miałam dwie aplikacje, które odinstalowywalam, zainstalowałam…poznawałam tam wielu mezczyzn, z niektórymi spotykałam się przez jakiś czas, ale nic z tego nie wyszło..w sensie ja nigdy nie poszukiwałam meza, nie, nie, nie..ale nawet o zwykła, ale w miare trwała relacje było mi trudno. Z moja kolezanka jest bardzo podobnie, używa jednej z aplikacji już od roku i mówi, ze nie znalazła nikogo ciekawego. Była chyba tylko na jednym spotkaniu, facet wizualnie bardzo jej się podobał, ale problem był chyba taki, ze on podobał się nie tylko jej ( i zdawał sobie sprawę z tej atrakcyjności). Myśle, ze jest to kwestia przeznaczenia…co jest komu pisane to i tak go spotka. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts