Jump to content

Zęby

Asia2121

Recommended Posts

Śniło mi się dzisiaj, że nie mogłam wygonić z domu grupy nastolatków i nagle zaczęła mnie boleć szczeka miałam szczekoscisk więc poszłam do lustra i zobaczyłam biały osad na zębach i języku, a zęby były miękkie i odginaly mi się na wszystkie strony. Zaczęłam je myć i po myciu wypadła mi dwójka z mojej prawej strony. 

Edited by Asia2121
Błędy

8 godzin temu, Asia2121 napisał:

Śniło mi się dzisiaj, że nie mogłam wygonić z domu grupy nastolatków i nagle zaczęła mnie boleć szczeka miałam szczekoscisk więc poszłam do lustra i zobaczyłam biały osad na zębach i języku, a zęby były miękkie i odginaly mi się na wszystkie strony. Zaczęłam je myć i po myciu wypadła mi dwójka z mojej prawej strony. 

Hm, sny o zębach i ich wypadaniu generalnie dobrze nie wróżą. Może taki sen to wynik stresu? 

• 2 months later...

Nie masz przypadkiem problemów na niwie zawodowej w ostatnim czasie? W miarę świeże sprawy, dotyczące stosunkowo młodych (świeżych) spraw, aczkolwiek już istniejących (nastolatkowie). 
Ból szczęki to Twoje wewnętrzne obawy/lęki, być może nie podoba Ci się ta sytuacja, ale nie bardzo masz możliwość, aby się odezwać. Te sprawy/[problemy jakby "osiadły" na Tobie, utrudniają Ci jakiekolwiek działanie. Dwójka z prawej strony może wskazywać na sprawy zawodowe, nie te super priorytetowe, ale ważne. Może to też oznaczać, że jakiś problem się zakończy - ale jaki będzie finał, tak naprawdę zależy od ciebie.

Dodam tylko, że piszę na podstawie własnych snów i doświadczeń, nie jestem specjalistką w interpretacji. Po prostu nasunęła mi się taka myśl, więc postanowiłam się nią podzielić :)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego ;)