Oti Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Po probie wyslania powitania wyskakuje mi strona z bledem 403 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 15 Sierpnia 2021 Moderators Napisano 15 Sierpnia 2021 Ostatnio często ten błąd wyskakuje, nie wiadomo czemu. Napisz jeszcze raz, ale tylko sam tekst - nie używaj emotek, powinno wejść. 2 Cytuj
Mariolla Napisano 20 Września 2021 Napisano 20 Września 2021 Podłączę się pod temat. Oprócz powitania nie mogę dołączyć żadnego wpisu, za każdym razem błąd 403. Próbowałem w różnych działach i ciągle to samo. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 20 Września 2021 Moderator Napisano 20 Września 2021 4 minuty temu, Mariolla napisał: Podłączę się pod temat. Oprócz powitania nie mogę dołączyć żadnego wpisu, za każdym razem błąd 403. Próbowałem w różnych działach i ciągle to samo. Spróbuj bez emotek Cytuj
Mariolla Napisano 20 Września 2021 Napisano 20 Września 2021 Nie ma emotek czysty tekst i jpg 9 godzin temu, Lunaria napisał: Spróbuj bez emotek Emotek nie było, ale może za duży plik? Zmniejszyłam zdjęcie i poszło. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 20 Września 2021 Moderator Napisano 20 Września 2021 1 minutę temu, Mariolla napisał: Emotek nie było, ale może za duży plik? Zmniejszyłam zdjęcie i poszło. Hmmm może faktycznie parametry zdjęcia były nieodpowiednie, najważniejsze że przeszło 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi