_pablo_ Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 (edytowane) cześć. mam prośbę o małą interpretacje... ostatni żonie mej zacnej często śni się jej zmarła babcia.nie pojawia się ona w sanch sensus stricte lecz jest wpominana przez innych członków rodziny. druga sprawa- co mogą oznaczać krwawiące oczy- zaczęły ją swędzieć oczy,naturalnym odruchem potarła je, po czym zamiast łez pojawiła się krew.poczuła ogarniające przerazenie. prawie w każdym jej śnie przewija się motyw brudnej, zamulonej wody, w której pływa. Edytowane 29 Czerwca 2009 przez _pablo_
Lucius Marti Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Nie jestem tu specem, sam zwróciłem się z prośbą o interpretację snu, ale spróbuj może sprawdzić tę zamuloną wodę w jeziorze. W sennikach internetowych było jakieś wyjaśnienie tego symbolu. Co do reszty: podaj może więcej szczegółów, niekoniecznie z samego snu, ale życiowych. Zresztą, ja tu tylko na chwilę.
_pablo_ Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Napisano 29 Czerwca 2009 mamy ogólnie małe problemy z teściami, w sensie jej rodzicami..ju noł akceptacja związku i takie tam...
Lucius Marti Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 No, czyli na mój gust to właśnie do tego tematu się ten sen odnosi. Zamulona woda w jeziorze, za * Sennik * Senniki * Online * Trafność sennika 66.56% (mam nadzieję, że nie popełniłem tu jakieś kryptoreklamy), wygląda tak: ''nieszczęśliwy zwiastun dla interesów i miłości'' Tak, czy owak, opisz problem szczegółowo, niezależnie, czy tutaj, czy na pw (jak już tam wolisz). Możliwe, że jest jakieś wyjście z sytuacji, a sen ostrzega przed skutkami wynikającymi z obecnej sytuacji, możliwymi do uniknięcia, jeśli podejmie się odpowiednie działania. Wszystkie kwestie związane z brakiem akceptacji dla Waszego związku, to bardzo poważne sprawy. Nie należy ich lekceważyć.
Gość winteer Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Obaj na razie nie możecie korzystać z PW, ponieważ macie za mało postów - wymagane minimum wynosi 10 postów - wtedy mozecie zacząć pisać prywatnie
Lucius Marti Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Dziękujemy uprzejmie za uświadomienie Jeszcze bardziej wdzięczny będę za interpretacje mojego snu ;D
Rekomendowane odpowiedzi