marhefka Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Już kilka razy śni mi się ciągle i ten sam chłopak, nie jest to zwykły chłopak, to kolega ze szkoły, za którym strasznie szaleje, tylko że on tak jakby w rzeczywistości mnie ignoruje:( , ale w śnie jest zupełnie inaczej... przeciwieństwo tego... Jeden ze snów z nim w roli głównej to, że siedzieliśmy na ławce i trzymaliśmy się za ręce, czułam się wtedy jak w niebie... Drugi sen to był o wspólnym spacerze ulicą niedaleko mojego domu i w tym śnie byliśmy szczęśliwi.... Kolejnych snów nie pamiętam, ale było ich wiele... Dodam tylko, że kiedy w rzeczywistości spotykam tego kolegę, i jak jest pijany to leci z bajerem i można poflirtować z nim, ale kiedy po trzeźwemu ja zrobię pierwszy krok i napiszę mu sms'a to odpowiedzi nie dostaję Dodam jeszcze, że ponad 1,5 roku temu jak mi się spodobał zaczęłam z nim kręcic i wtedy powiedziałam mu że on mi się podoba... ale kontakt nasz się urwał a ja dalej za nim wdycham ;(( Pomóżcie, czy wg Waszych interpretacji coś to znaczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tribalbellydancer Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 po prostu chcialabys zeby bylo tak w zyciu i masz zwyczajnie marzenia senne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 marhefka Wszystkie sny najwidzoczniej są odzwierciedleniem Twoich pragnień i marzeń - tęsknisz do zwiazku z kimś, kto Ci sie podoba.. ale i lęku przed orzuceniem (brak odpowiedzi na sms) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts