szmergel Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Czołem wszystkim, Rozłożyłam karty na pewnego mężczyznę z "pracy". Nie pracujemy do końca razem ale mamy że sobą kontakt. Co on o mnie myśli - Królowa buław Ma mnie za raczej atrakcyjna i aktywna osobę. Czyli w sumie ok. Co czuje - As monet Relacja czysto zawodowa. Czy mam u niego szansę - Giermek buław Może, może... Chociaż szału nie ma Jak to widzicie? Za wszelkie podpowiedzi z góry dzieki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulette Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 Godzinę temu, szmergel napisał: Czołem wszystkim, Rozłożyłam karty na pewnego mężczyznę z "pracy". Nie pracujemy do końca razem ale mamy że sobą kontakt. Co on o mnie myśli - Królowa buław Podobasz mu się fizycznie. Uważa Cię za przebojową, aktywną, seksowną kobietę. Co czuje - As monet Myślę, że wzbudziłaś w nim zainteresowanie, może myśli, co mógłby mieć z tej relacji. Ziarno zostało zasiane. Czy mam u niego szansę - Giermek buław Myślę, że szansa jest, ale raczej na coś przygodnego, przynajmniej na obecną sytuację. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 22, 2021 Ekspert Share Posted August 22, 2021 8 godzin temu, szmergel napisał: Co on o mnie myśli - Królowa buław Ma mnie za raczej atrakcyjna i aktywna osobę. Czyli w sumie ok. Co czuje - As monet Relacja czysto zawodowa. Czy mam u niego szansę - Giermek buław W Królowej Buław postrzega Cię jako atrakcyjną, energiczną kobietę na której milo jest zawiesić oko. Co czuje(do Ciebie)? - jest to jakaś szansa dla niego, może na coś stabilnego. Giernek Buław - pokazuje szansę na flirt. Nic nie jest przekreślone - a relacja wyglada na świeżą i na pobieżnym kontakcie( choć w tum Paziu widać, że flirt jest możliwy). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleopatra40 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 W dniu 22.08.2021 o 14:30, szmergel napisał: Czołem wszystkim, Rozłożyłam karty na pewnego mężczyznę z "pracy". Nie pracujemy do końca razem ale mamy że sobą kontakt. Co on o mnie myśli - Królowa buław Uwaza cie za atrakcyjna kobiete, ale takze taka kobiete, ktora lubi byc w centrum uwagi, oczekuje uwagi ze strony innych. W dniu 22.08.2021 o 14:30, szmergel napisał: Ma mnie za raczej atrakcyjna i aktywna osobę. Czyli w sumie ok. Co czuje - As monet Uczuc nie ma jeszcze, As monet moze wskazac, ze laczy was wspolna praca badz jestes dla niego dobra reka do interesow, albo oferta przetargowa. W dniu 22.08.2021 o 14:30, szmergel napisał: Relacja czysto zawodowa. Czy mam u niego szansę - Giermek buław jako niezobowiazujaca przygoda oczywiscie... W dniu 22.08.2021 o 14:30, szmergel napisał: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts