hannah_40 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Miewam wiele snów, jakos sobie radze z ich interpretacją, ale ten wydaje mi sie co nieco dziwny. Śniły mi sie trzy kościoły, przy każdym z nich po lewej stronie stal krzyż. Trzy z tych kosciołów były zielone, czwarty ostatni żółty, o dziwo krzyże były kamnienne lub raczej gipsowe na szerokich postumentach i wszystkie białe. Moze ktos mi pomoze jakos to wytlumaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Sny o kolorach żółtych i zielonych mają wiele znaczeń ale jeżeli te dwa kolory przeplatają się ze sobą może to oznaczać życie, wzrost, urodzajność, obfitość pieniądze! W połączeniu z krzyż - szczęście rodzinne i kościołem - rozwój duchowy wychodzi to na całkiem pozytywny sen biel zwiastuje narodziny lub początek czegoś nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Zgodzę się z przedmówcą, sen dobrze wróży - nowości (o tym świadczy również liczba 3 - coś nowego co powstaje syntezy dwóch elementów), rozwój psychiczny, duchowy, pozytywne wydarzenia, które nastąpią ale dopiero wtedy, gdy uda Ci się rozwiązać aktualne problemy ( o tym informuje nas symbol krzyży). Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 krzyż to symbol duchowego wznoszenia się. czy przechodzisz metamorfozę ducha? kościół to sybol opieki, kontaktu z Niewidzialnym. trójka to sybol koncepcji. Wszystko tu mówi o jakimś duchowym przełomie, jaki w Tobie ma nastąpić i który Cię czeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hannah_40 Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 Faktem jest ,że dzieje sie ze mna cos dziwnego, ale wolalbym glosno tego nie nazywać, poniewaz nie wiem w ktora stone prowadzi. Wiem, ze ofiarowano mi dar, którego nie potrafiłam zaakceptować, teraz zaczynam sie z tym godzić. Być może własnie o to chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Tak, to nie jest standardowy sen. On Cię zaprasza do życia duchowego i prawdopodobnie przyjęcia tego daru. Ten dar - w postaci krzyzy stoi przed Twoimi oczyma, czeka Cię. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts