[email protected] Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Śniło mi się,że dorosły syn , rozmawiając z ojcem (rozmowy nie słyszałam), nagle chwycił myśliwski nóż i zadał ojcu w klatkę piersiową dwa ciosy. Polała się krew. Obudziłam się przerażona. Co to znaczy?
Sephira Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 helena, nic nie napisałaś o tym, czy to Twój syn? Czy w ogóle znane Ci są te osoby ze snu, czy po prostu obserwowałaś zdarzenie i miałaś świadomość że to jakiś ojciec z synem? Więcej szczegółów poproszę, gdzie się to wszystko działo?
[email protected] Napisano 1 Lipca 2009 Autor Napisano 1 Lipca 2009 Sen dotyczy mojego syna i męża. Pełnoletni syn ostro dyskutuje z mężem (wydawało mi się ,że się kłócą), ale nie słyszę tej rozmowy. Dzieje się to u nas w domu. Właściwie na tarasie, ale okno od salonu tarasu jest otwarte. Ja siedzę w salonie.Nagle przez szybę widzę jak syn chwyta nóż myśliwski (ten sam nóż, którym w dzień oboje posługiwali się przy pile) i zadzje dwa ciosy prosto w klatkę piersiową męża. Widzę jak wypływa krew obok noża. Budzę się przerażona. Co to znaczy?
Sephira Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Sądzę więc iż sen nie oznacza więcej niż po prostu kłótnię, brak porozumienia w jakiejś sprawie miedzy Twoim synem a mężem, ba, nie tyle brak porozumienia, co zupełnie sprzeczne poglądy na jakiś temat (2 ciosy nożem - cyfra 2 znamionuje przeciwieństwa). Nóż to tzw. ostry argument gwarantujący siłę przebicia w sprawie. Możemy więc wnioskować, iż Twój syn zdominuje męża swoją argumentacją.
Rekomendowane odpowiedzi