iwona084 Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Często śni mi się, że ktoś przetrzymuje mnie w wielkim domu. Dziś sen był przerażający, bo nie mogłam się ruszyć ani mówić. Uciekałam, ale czułam, że nie jestem zbyt szybka i że mnie ktoś dogania, nie mogłam też krzyknąć ani mówić, to sprawiało mi ból. Proszę o interpretację, ten wątek w snach często się powtarza.
mcvice Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Samo porwanie oznacza przeważnie szybkie małżeństwo, a ze szczegółów opisanych przez Ciebie wynika, że musisz podjąć ryzyko inaczej wpadniesz w poważne kłopoty.
Sephira Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 iwona084, takie sny mogą świadczyć o Twoich realnych odczuciach niemocy w jakiejś sprawie. Bycie więzionym we śnie często odzwierciedla poczucie bezsilności i bycia podległym czemuś w jakiejś sprawie. Ze snu mogłabym wywnioskować, iż nie masz głosu w jakiejś sprawie, czujesz się zdominowana i wyobcowana w swoich poglądach. Pozdrawiam.
iwona084 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Napisano 30 Czerwca 2009 Ale co może być przyczyną takich snów? Nie mam głosu w wielu sprawach jak tysiące innych ludzi. Zastanawiam się nad tym co mogę zrobić...
Gość winteer Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Ale co może być przyczyną takich snów? Nie mam głosu w wielu sprawach jak tysiące innych ludzi. Zastanawiam się nad tym co mogę zrobić... Widocznie reagujesz na to co sie wokół Ciebie dzieje i dlatego stąd te sny... czasem nawet we śnie można analizować aktualne sytuacje - nie martw się, sama też tak mam. Dużo zależy tez od tego czy jesteś osoba pełnoletnią i w jakim stopniu możesz sama o sobie decydować
iwona084 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Napisano 1 Lipca 2009 Jestem osobą pełnoletnią, ale nie mogę podejmować decyzji bo jestem w związku i musze wszystko dzielić na pół....
Gość alathea Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 moze czegos pragniesz, ale to, ze akurat jestes w zwiazku narzuca pewne wymagania i obowiazki - i nie mozesz tego miec/zrobic - choc ci na tym zalezy
Rekomendowane odpowiedzi