zakretka23 Napisano 31 Sierpnia 2021 Napisano 31 Sierpnia 2021 Dużo się ostatnio dzieje, wiec zapytałam kart co się wydarzy do końca tygodnik. Rycerz buław Głupie 8 buław Bardzo dużo dynamicznej nowej energii. Może to oznaczać nagły niespodziewany wyjazd, duże zakupy lub intensywna relacje z mężczyzna. 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 31 Sierpnia 2021 Ekspert Napisano 31 Sierpnia 2021 44 minuty temu, zakretka23 napisał: Rycerz buław Głupie 8 buław Jeśli pytałaś o wydarzenia to ja bym stawiała, że gdzieś pojedziesz. Będziesz kierowcą dla kogoś lub ktoś po Ciebie przyjedzie. Ogólnie, tak jak napisałaś też stawiam na wyjazd. W Glupcu możesz zacząć coś nowego lub podejść do tego wyjazdu bardzo optymistycznie ( i trochę naiwnie) a 8 Buław zwiastuje niespodziewane informacje, ożywioną komunikację. 2 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 31 Sierpnia 2021 Moderator Napisano 31 Sierpnia 2021 Też mi to na jakiś wyjazd, podróż, przemieszczanie wygląda. Rycerz buław to dosłownie podróżnik, głupiec to wędrowiec przecież a 8 buław to ruch. Bardzo dynamiczne i przemieszczające się karty. 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Września 2021 Autor Napisano 4 Września 2021 W sumie wszystko się zgadza - Rycerz buław może oznaczać krótki wyjazd ale i młodszego znajomego w typie rycerza buław. Było spontaniczne spotkanie na którym dużo się działo oraz udane zakupy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi