Guest Kaliaa Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Głupiec,Sprawiedliwość,Koło fortuny Wyleciała mi też przez przypadek 8 mieczy. Poproszę o pomoc. Teoretynie same AW wypadły i ja się umawiam z kartami,że czytam je pozytywnie,nie odwramam,bo jak ma być zła wróżba to wyjdą odpowiednio złe karty same. Ja bym zinterpretowała,że nastąpi w związku z tą sytuacją pozytywna zmiana koło fortuny,sprawiedliwa i dostanę pozytywną odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaliaa Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Może głupiec też oznaczać zaskoczenie osoby czytającej ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted September 16, 2021 Moderator Share Posted September 16, 2021 22 godziny temu, Kaliaa napisał: Głupiec,Sprawiedliwość,Koło fortuny Wyleciała mi też przez przypadek 8 mieczy. Jeśli wypadła 8 Mieczy, to myślę, że odpowiedzi nie uzyskasz. Jak będzie odebrana: infantylnie, że wiadomość była napisana pod wpływem impulsu. Ta osoba może Cię ocenić dość surowo, zmieni zdanie o Tobie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaliaa Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 5 godzin temu, Lunaria napisał: Jeśli wypadła 8 Mieczy, to myślę, że odpowiedzi nie uzyskasz. Jak będzie odebrana: infantylnie, że wiadomość była napisana pod wpływem impulsu. Ta osoba może Cię ocenić dość surowo, zmieni zdanie o Tobie Treść tej wiadomości nie była infantylna.Wiem,co napisałam.To było przemyślane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaliaa Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Z sumowania kart wychodzi księżyc,bo sprawiedliwoś to u mnie 8.Klasycznie byłoby Swiat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts