Skocz do zawartości

czarny ptak z odcieta glowa, schody

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alathea
Napisano (edytowane)

kochani, zerknijcie prosze, kto ma jakis pomysl - ...

snil mi sie dom moich rodzicow (tata zyje), corka i ja bylysmy w pomieszczeniu pelnych wiszacych polprzezroczystych czerwonych placht, falujacych lekko, duzy niepokoj - cora sie bala, ja tez - w oddali slychac bylo wycie - ni to wilka ni to psa - balam sie tego jak zlego ducha, czegos zlowrozbnego... nagle znalazlam sie na zewnatrz, na schodach prowadzacych do tatarasu (3-4 szerokie stopnie), obok wejscia - na dworze byl dzien w jakiejs dziwnej czerwonawej tonacji powietrza - i na schody spadl nagle z gory bezwladnie czarny ptak z odcieta glowa, jeszcze bylo widac krew...

wystraszona obudzilam sie

Edytowane przez alathea
Gość winteer
Napisano

Bagheera

To co przyszło mi na myśl, to te płachty mogą oznaczać niedostateczną "przejrzystość" w jakiejś sprawie, a skoro w pokoju byłas z córką - może to świadczyć o tym że totyczy także jej lub Ciebie (jako matkę troszczącą się o dziecko).. możliwe że dosięgna Was/Ciebie jakieś plotki nieżyczliwych osób (wycie) co może spowodować kłopoty

Gość alathea
Napisano

zmatrwil mnie tez ten czarny ptak z odcieta glowa, okropne to bylo w polaczeniu z tym dzikim wyciem, wycie jak nie zwierzecia :((

Gość alathea
Napisano

moze jeszcze ktos pokusi sie o interpretacje - bardzo prosze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...