Skocz do zawartości

Rytuał odcięcia karmy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zastanawiam się nad poszukaniem rytualisty i próbie odcięcia więzów karmicznych z rodzicami.

Mam pytanie,czy ktoś z Was robił kiedyś coś takiego i przyniosło to jakiś efekt?

Napisano

Podłączę się do pytania, wczoraj chciałam zapytać o coś podobnego. Ode mnie jeszcze takie pytanie, czy ktoś brał udział w jakimkolwiek rytuale i czy podziałało to na niego chociaż terapeutycznie. Chociaż na jakiś czas :D Jeśli ktoś ma opory przed robieniem na forum reklamy jakiemuś szamanowi, to chętnie przygarnę namiary na priv.

Napisano (edytowane)
17 godzin temu, Kaliaa napisał:

Zastanawiam się nad poszukaniem rytualisty i próbie odcięcia więzów karmicznych z rodzicami.

Mam pytanie,czy ktoś z Was robił kiedyś coś takiego i przyniosło to jakiś efekt?

Z tego co wiem z nauki o karmie, to nie da się zerwać więzów karmicznych z rodzicami ani np: z kimś z ezoforum , wg, Hinduizmu... ale już wg, Buddyzmu można na te więzy ( karmę ) z rodzicami wpłynąć  i do tego służą w Europie tzw. Ustawienia systemowe Berta Hellingera . (to kosztuje.)

Więcej tutaj https://jasnapolska.pl/ustawienia-systemowe-wg-berta-hellingera-dlaczego-dzialaja-i-jak-bardzo/ 

albo tutaj: https://hellinger.com.pl/o-ustawieniach/czym-sa-ustawienia-hellingerowskie/

PS: Korzystała z tego moja przyjaciółka , jeżeli chodzi o rodziców i tak... Przyniosło to efekt... pozbyła się traumy... i złagodziła karmę...

Edytowane przez Piko
  • Lubię to! 1
  • Cool 1
Napisano

Te ustawienie to jest bardziej rodzaj terapii.Ja nie chcę odgrywać jakiś scenek i grzebać w tym wszystkim.Wystarczająco dużo sama się nagrzebałam.Po prostu chciałabym Wolności.

Napisano
W dniu 30.09.2021 o 10:57, Kaliaa napisał:

.Po prostu chciałabym Wolności.

Tu już może pomóc Twoja Wolna Wola...

• Lubię to! 1
Napisano
1 minutę temu, Piko napisał:

Tu już może pomóc Twoja Wolna Wola...

Człowiek ma wolną wolę tylko do pewnego stopnia.

Istnieją różne okoliczności zewnętrzne,na które nie mam wpływu.Do tego dichodzi mój autosabotaż.

Napisano
6 minut temu, Kaliaa napisał:

Do tego dichodzi mój autosabotaż.

To właśnie karma czyli prawo przyczyny i skutku... I tylko Ty masz na to wpływ...

Napisano
44 minuty temu, Piko napisał:

To właśnie karma czyli prawo przyczyny i skutku... I tylko Ty masz na to wpływ...

...na którą wpływ ma jak najbardziej to, co mamy w głowie, nasze myśli i życzenia, bowiem to co sobie zakodujemy głęboko w podświadomości będzie wpływało na karmę. Wszelkiego rodzaju terapie, a nawet siła sugestii rytuałami które nas osobiście przekonują nie są złymi pomysłami

Napisano
34 minuty temu, Ragna napisał:

siła sugestii rytuałami które nas osobiście przekonują nie są złymi pomysłami

Oczywiście ! Wpływ ma także to na co mentalnie reagujemy i co przyciągamy... Takie jest prawo karmy...

Napisano

Częściowo tak,ale nasze obecne myśli nie mają wpływu na to w jakiej np.rodzinie przyszliśmy na świat.Ja nie mam wpływu na to,że np. moja mama niszczy mnie psychicznie i emocjonalnie.Być może nie robi tego w pełni świadomie.Napewno są między nami silne zależności karmiczne,nie tylko z tego wcielenia.

Napisano
4 minuty temu, Kaliaa napisał:

Być może nie robi tego w pełni świadomie.Napewno są między nami silne zależności karmiczne,nie tylko z tego wcielenia.

Masz większą moc niż ktokolwiek inny, aby zmienić swoją karmę... choćby przez wyprowadzenie się i zerwanie kontaktu. ... do tego może być i pomocna też modlitwa do siły którą uznajesz za wyższą... oraz rzeczywiście podjęte działania.