Gość Kaliaa Napisano 1 Października 2021 Napisano 1 Października 2021 Wylosowałam sobie Księżyc,10 buław i królową buław. Czy Księżyc i 10 buław mogą pokazywać coś takiego? Czy macie doświadczenia z takim tematem i jaki karty Wam to pokazały? W talii Liber T księżyc jest piękny.Za to 10 buław na mojej karcie wyglada na pasożyta.Królowa buław to ogień i swiatło,ją wykluczam. Cytuj
Gość alieninside Napisano 1 Października 2021 Napisano 1 Października 2021 Bardzo ciekawy temat! Ma ktos jakies doswiadczenia z tym zwiane ?w sensie ze wyszlo podczepienie w kartach i faktycznie ktos mial takie problemy? Cytuj
Gość Stilla Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 Chyba u Seydlitz czytałam, że karty odwrócone pokazują świat "do góry nogami" i krainę śmierci i w niektórych odwróconych dopatrywałabym się czegoś dziwnego. Z własnych pomysłów: zdecydowanie Diabeł. Odwrócona Śmierć (w ogóle Śmierć + karta osobowa mogłaby pokazywać ducha). Paź Mieczy jako coś złośliwego. Odwrócony Mag jako czarna magia. Cytuj
Kasia46 Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 U mnie często w rozkładach karty pokazują ; MAG - ogólnie stosowanie magii ,czarów ,i pozywanie i negatywnie w zależności od kart obok (nie odwracam kart) KAPŁANKA - czary stosowane z ksiąg KSIĘŻYC -magia stosowana podczas pełni -as kielichów pokazuje -złe oko w szczególności talia Boski Tarot -Ciro Marchetti -2 kielichów - ktoś rzucił magię miłosną, urok, magia luster - 2 mieczy myslokształty -5 mieczy podczepy agresywne złośliwe -7 mieczy -wampiryzm energetyczny, podczepienia złe czary -8 mieczy- pokazuje myślokształty , spętania przyrzeczeniami, ślubami, opętania. Może pokazywać działania magiczne mające na celu ograniczenie czyjegoś wpływu na nas. -9 mieczy -wampiry energetyczne, myślokształty, oraz ataki energetyczne często w czasie snu. -10 mieczy -jest to dla mnie karta rzucenia potężnego złorzeczenia nawet z krwawym rytuałem w tle. Karta pokazuję czarną magie. - 7 buław ataki energetyczne - 10 buław spore obciążenia energetyczne pasożyty energetyczne (plecy kolana łokcie )powodujące zmęczenie i przemęczenie fizyczne - 8 denarów - karma rodowa w finansach bo były rzucane czary - 9 denarów rzucone czary uroki i klątwy Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 12 Października 2021 Napisano 12 Października 2021 11 godzin temu, Kasia46 napisał: U mnie często w rozkładach karty pokazują ; MAG - ogólnie stosowanie magii ,czarów ,i pozywanie i negatywnie w zależności od kart obok (nie odwracam kart) KAPŁANKA - czary stosowane z ksiąg KSIĘŻYC -magia stosowana podczas pełni -as kielichów pokazuje -złe oko w szczególności talia Boski Tarot -Ciro Marchetti -2 kielichów - ktoś rzucił magię miłosną, urok, magia luster - 2 mieczy myslokształty -5 mieczy podczepy agresywne złośliwe -7 mieczy -wampiryzm energetyczny, podczepienia złe czary -8 mieczy- pokazuje myślokształty , spętania przyrzeczeniami, ślubami, opętania. Może pokazywać działania magiczne mające na celu ograniczenie czyjegoś wpływu na nas. -9 mieczy -wampiry energetyczne, myślokształty, oraz ataki energetyczne często w czasie snu. -10 mieczy -jest to dla mnie karta rzucenia potężnego złorzeczenia nawet z krwawym rytuałem w tle. Karta pokazuję czarną magie. - 7 buław ataki energetyczne - 10 buław spore obciążenia energetyczne pasożyty energetyczne (plecy kolana łokcie )powodujące zmęczenie i przemęczenie fizyczne - 8 denarów - karma rodowa w finansach bo były rzucane czary - 9 denarów rzucone czary uroki i klątwy To mi się wylosowały aż dwie z Twojej listy.Księżyc,10 buław Cytuj
Kasia46 Napisano 12 Października 2021 Napisano 12 Października 2021 1 godzinę temu, Kaliaa napisał: To mi się wylosowały aż dwie z Twojej listy.Księżyc,10 buław Zatem ktoś odprawiał czary w czasie pełni , jesli odczuwasz silny ból w plecach najczęściej między łopatkami ,w kolanach bądź w łokciach czasami nawet w kostkach to jest w tych miejscach ubytek energetyczny. Cytuj
Gość Kaliaa Napisano 12 Października 2021 Napisano 12 Października 2021 3 godziny temu, Kasia46 napisał: Zatem ktoś odprawiał czary w czasie pełni , jesli odczuwasz silny ból w plecach najczęściej między łopatkami ,w kolanach bądź w łokciach czasami nawet w kostkach to jest w tych miejscach ubytek energetyczny. Ale uważas że wylosowanie takiej karty( księżyc) może byc oznaka,że ktoś rzucił na mnie jakiś zły czar i nawet o tym nie wiem? Cytuj
Kasia46 Napisano 12 Października 2021 Napisano 12 Października 2021 5 godzin temu, Kaliaa napisał: Ale uważas że wylosowanie takiej karty( księżyc) może byc oznaka,że ktoś rzucił na mnie jakiś zły czar i nawet o tym nie wiem? Jeśli zadałaś takie pytanie -to sądzę ,że tak Ja zawsze podczas wróżb z klientami kieruje sie intuicyjnie Jeżeli np klient pyta o relacje to najpierw omawiam wszystko to co dotyczy danej relacji ,a potem w trakcie rozmowy jesli przyjdzie mi intuicyjnie jakaś myśl to szukam odpowiedzi w tych już rozłożonych kartach. Bardzo często uroki i złozyczenia ciągna sie pokoleniowo i reinkarnacyjnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi