alieninside Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 bezrobotna stara panna z kotem... Aura Kolo 2 kielichy 3 bulawy Widac ze jakies sprawy lsoowe na ktore nie mamy wplywu beda mialy miejsce. Moze to dotyczyc zwiazku lub umow. nie widac zeby to mialo miec na mnie zly wplyw. Praca 5 mieczy 9 mieczy krolowa kieli Mysle ze jakas nieszczwrosc plotki przyprawia mnie o depresyjne mysli i sprawi ze bede sie uzalac zamiast szukac roboty. Milosc Smierc 4 denary 5 bulaw Byc mozejakas zmiana we mnie zajdzie i dotrze do mnie ze tkwie w martwym puncie i bede bic sie z myslami? Raczej nie sadze zebym kogos szukala desperacko. Finanse 8 denarow sad 6 kieli Nie mam pojecia o co tu moze chodzic. to jakas sugeestia zeby powrocic do dawnego zajecia czy co? Po dluzszym zastanowieniu mysle ze moze byc po staremu. Wydarzenie Ryccerz denarow 9denarow 4 bulawy 7 denarow Tutaj 4karty bo 2 w srodku sie skleily. Czy chodzi o pomoc w sprawie zwiazanej z domem i posiadaniem na efekty ktorej bedzie trzeba poczekac? Pasje: Diabel krolowa bulaw paz bulaw Nie mam pojecia macie jakies pomysly? moze cos nowego mnie totalnie wciagnie? Rada: Diabel Tu ciekawie. Czy mam klamac robic intrygi zazywac uzywki? No pewnie chodzi o to zeby byc sprytnym i przebieglym. Moze troche pomanipulowac? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted October 5, 2021 Ekspert Share Posted October 5, 2021 Godzinę temu, Blackraven napisał: Aura Kolo 2 kielichy 3 bulawy Aura października będzie zabarwiona zdarzeniami losowymi na które nie masz wpływu a które musza się zadziać i są zesłane przez Los. Nie powinny to być trudne przeżycia bo dalej masz 2 Kielichy - może chodzi o robienie czegoś z kimś, spółkę, współpracę i związane z tym plany na przyszłości - 3 Buławy. Godzinę temu, Blackraven napisał: Praca 5 mieczy 9 mieczy krolowa kieli Tutaj nie będziesz czuła komfortu, natrętne, pesymistyczne myśli i poczucie braku i niespełnienia. Godzinę temu, Blackraven napisał: Milosc Smierc 4 denary 5 bulaw Uczuciowo jeszcze bardziej zamkniesz się w sobie i będziesz chronić to, co już masz- swoje poczucie bezpieczeństwa. Możesz być narażona na jakieś przepychanki, ktoś będzie chciał udowodnić swoje racje i abyś wyszła ze swojej strefy komfortu. Godzinę temu, Blackraven napisał: Finanse 8 denarow sad 6 kieli 8 Denarów to stały dochód który już masz - jeszcze bardziej będzie podkreślony w tym miesiącu. Może jakieś rozliczenia i w związku z tym możesz dostawać dodatkowe fundusze - bo ktoś pomylił się w przeszłości. Ogólnie jakieś pieniądze które Ci die należą od osoby bliskiej Twojemu sercu. Godzinę temu, Blackraven napisał: Wydarzenie Ryccerz denarow 9denarow 4 bulawy 7 denarow Pojawi się jakaś bardzo samodzielna osoba, niezależna. Może to być ktoś kogo znasz, kto jest na stałe przy Tobie. W 4 Buław może być jakieś świętowanie, impreza, wspólna radość. Potem trzeba będzie chwilę poczekać na rozwój dalszych wypadków( przeniesie się to na kolejne miesiące). Godzinę temu, Blackraven napisał: Pasje: Diabel krolowa bulaw paz bulaw Tutaj zaznacza się jakaś akcja i inicjatywa z Twojej strony. Diabeł to, coś gdzie nam wygodnie, gdzie tkwimy w jakimś ciepełku ale nic pożytecznego nam to nie daje - w jakiś sposób zaprzestajemy siebie( swoje przekonania, wolność) w imię niskich korzyści. 1 godzinę temu, Blackraven napisał: Rada: Diabel Tu ciekawie. Czy mam klamac robic intrygi zazywac uzywki? No pewnie chodzi o to zeby byc sprytnym i przebieglym. Moze troche pomanipulowac? Wróżyłaś z całej talii na każde z pytań? Diabeł znów wyskoczył… W tym kontekście - kierować się tym, co jest Ci wygodne. Patrzeć na swoje korzyści. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 21 minut temu, Gringe napisał: Wróżyłaś z całej talii na każde z pytań? Diabeł znów wyskoczył… tak. Na kazde pytanie z calej talii wyciagalam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted October 6, 2021 Moderator Share Posted October 6, 2021 11 godzin temu, Blackraven napisał: Aura Kolo 2 kielichy 3 bulawy Może być sporo zawirowań, zmienisz nastawienie do umów/związków zaczniesz patrzeć na to szerzej. Może będzie nagła propozycja, która pomoże Ci ruszyć dalej 11 godzin temu, Blackraven napisał: Praca 5 mieczy 9 mieczy krolowa kieli Będziesz mocno przygnębiona, rozbita, niezadowolona z poszukiwań, nie będziesz potrafiła znaleźć nic dla siebie 11 godzin temu, Blackraven napisał: Milosc Smierc 4 denary 5 bulaw Zakończysz jakis etap znajomości z kims, przez co skupisz sie na sobie i swoich emocjach, tym co dzieje się u Ciebie w srodku, mogą Tobą targac jakies niezrozumiałe odczucia 11 godzin temu, Blackraven napisał: Finanse 8 denarow sad 6 kieli Będziesz ciułać pieniądze moze na jakieś prezenty albo trzeba bedzie komuś z rodziny pomoc 11 godzin temu, Blackraven napisał: Wydarzenie Ryccerz denarow 9denarow 4 bulawy 7 denarow Moze jakies spotkanie ze znajomymi zostanie przesunięte na inny termin lub na takim spotkaniu poczujesz się wyobcowana 11 godzin temu, Blackraven napisał: Pasje: Diabel krolowa bulaw paz bulaw Coś pochłonie Cię bez reszty, nie będziesz mogła się na niczym innym skupić 11 godzin temu, Blackraven napisał: Rada: Diabel Robić tak, żeby Tobie było wygodnie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts