Jump to content

spozniony pazdziernik

alieninside

Recommended Posts

bezrobotna stara panna z kotem...

Aura

Kolo 2 kielichy 3 bulawy

Widac ze jakies sprawy lsoowe na ktore nie mamy wplywu beda mialy miejsce. Moze to dotyczyc zwiazku lub umow. nie widac zeby to mialo miec na mnie zly wplyw.

Praca

5 mieczy 9 mieczy krolowa kieli

Mysle ze jakas nieszczwrosc plotki  przyprawia mnie o depresyjne mysli i sprawi ze bede sie uzalac zamiast szukac roboty. 

Milosc

Smierc 4 denary 5 bulaw

Byc mozejakas zmiana we mnie zajdzie i dotrze do mnie ze tkwie w martwym puncie i bede bic sie z myslami? Raczej nie sadze zebym kogos szukala desperacko.

Finanse

8 denarow sad 6 kieli

Nie mam pojecia o co tu moze chodzic. to jakas sugeestia zeby powrocic do dawnego zajecia czy co?

Po dluzszym zastanowieniu mysle ze moze byc po staremu.

Wydarzenie

Ryccerz denarow 9denarow 4 bulawy 7 denarow

Tutaj 4karty bo 2 w srodku sie skleily.

Czy chodzi o pomoc w sprawie zwiazanej z domem i posiadaniem na efekty ktorej bedzie trzeba poczekac?

Pasje:

Diabel krolowa bulaw paz bulaw

Nie mam pojecia macie jakies pomysly? moze cos nowego mnie totalnie wciagnie?

Rada:

Diabel

Tu ciekawie. Czy mam klamac robic intrygi zazywac uzywki?

No pewnie chodzi o to zeby byc sprytnym i przebieglym. Moze troche pomanipulowac?

• Super 1

• Ekspert
Godzinę temu, Blackraven napisał:

Aura

Kolo 2 kielichy 3 bulawy

Aura października będzie zabarwiona zdarzeniami losowymi na które nie masz wpływu a które musza się zadziać i są zesłane przez Los. Nie powinny to być trudne przeżycia bo dalej masz 2 Kielichy - może chodzi o robienie czegoś z kimś, spółkę, współpracę i związane z tym plany na przyszłości - 3 Buławy. 

Praca

Tutaj nie będziesz czuła komfortu, natrętne, pesymistyczne myśli i poczucie braku i niespełnienia. 

Milosc

Smierc 4 denary 5 bulaw

Uczuciowo jeszcze bardziej zamkniesz się w sobie i będziesz chronić to, co już masz- swoje poczucie bezpieczeństwa. Możesz być narażona na jakieś przepychanki, ktoś będzie chciał udowodnić swoje racje i abyś wyszła ze swojej strefy komfortu. 

Finanse

8 denarow sad 6 kieli

8 Denarów to stały dochód który już masz - jeszcze bardziej będzie podkreślony w tym miesiącu. Może jakieś rozliczenia i w związku z tym możesz dostawać dodatkowe fundusze - bo ktoś pomylił się w przeszłości. Ogólnie jakieś pieniądze które Ci die należą od osoby bliskiej Twojemu sercu. 

Wydarzenie

Pojawi się jakaś bardzo samodzielna osoba, niezależna. Może to być ktoś kogo znasz, kto jest na stałe przy Tobie. W 4 Buław może być jakieś świętowanie, impreza, wspólna radość. Potem trzeba będzie chwilę poczekać na rozwój dalszych wypadków( przeniesie się to na kolejne miesiące). 

Pasje:

Tutaj zaznacza się jakaś akcja i inicjatywa z Twojej strony. Diabeł to, coś gdzie nam wygodnie, gdzie tkwimy w jakimś ciepełku ale  nic pożytecznego nam to nie daje - w jakiś sposób zaprzestajemy siebie( swoje przekonania, wolność) w imię niskich korzyści. 

1 godzinę temu, Blackraven napisał:

Rada:

Diabel

Tu ciekawie. Czy mam klamac robic intrygi zazywac uzywki?

No pewnie chodzi o to zeby byc sprytnym i przebieglym. Moze troche pomanipulowac?

Wróżyłaś z całej talii na każde z pytań? Diabeł znów wyskoczył…

W tym kontekście - kierować się tym, co jest Ci wygodne. Patrzeć na swoje korzyści. 

• Thanks! 1

21 minut temu, Gringe napisał:

Wróżyłaś z całej talii na każde z pytań? Diabeł znów wyskoczył…

tak. Na kazde pytanie z calej talii wyciagalam.

• Like 1

• Moderator
11 godzin temu, Blackraven napisał:

Aura

Kolo 2 kielichy 3 bulawy

Może być sporo zawirowań, zmienisz nastawienie do umów/związków zaczniesz patrzeć na to szerzej. Może będzie nagła propozycja, która pomoże Ci ruszyć dalej

Praca

Będziesz mocno przygnębiona, rozbita, niezadowolona z poszukiwań, nie będziesz potrafiła znaleźć nic dla siebie 

Milosc

Smierc 4 denary 5 bulaw

Zakończysz jakis etap znajomości z kims, przez co skupisz sie na sobie i swoich emocjach, tym co dzieje się u Ciebie w srodku, mogą Tobą targac jakies niezrozumiałe odczucia 

Finanse

8 denarow sad 6 kieli

Będziesz ciułać pieniądze moze na jakieś prezenty albo trzeba bedzie komuś z rodziny pomoc

Wydarzenie

Moze jakies spotkanie ze znajomymi zostanie przesunięte na inny termin lub na takim spotkaniu poczujesz się wyobcowana

Pasje:

Coś pochłonie Cię bez reszty, nie będziesz mogła się na niczym innym skupić

Rada:

Diabel

Robić tak, żeby Tobie było wygodnie

• Super 1
  • Thanks! 1