Truskaweczka3 Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 We wrześniu postawiłam 2 rozkłady wklejam tu zdjęcia po 3 miesiace na relacje z Panem X z którym nie mam kontaktu przez niefajne sytuacje które się miedzy nami wydarzyły wtedy karty pokazały ze w ciągu tych 3 miesięcy nie mogę liczyć na żadna zmianę tam wyszła 5 kielichow + 7monet a w przyczynie problemu : kochankowie i tu się sprawdziło dowiedziałam się czegoś i bardzo się rozczarowałam mysle ze on tez moze mieć do mnie żal ale jednak cały czas czekam na jakiś jego krok zeby to wyjaśnić . W drugim rozkładzie natomiast na kolejne 3 miesiace czyli od grudnia do lutego Wyszło Przeszłość- Cesarz Teraźniejszość - Wieża To co nieuniknione - 4 monet Przyszłość relacji -6 monet Przyczyna problemu - 3 monet Rada - Mag I tu sie zastanawiam czy w tej wieży będzie jakaś zmiana ,rewolucja i odezwie sie albo wydarzy sie coś co spowoduje odnowienie kontaktu czy jednak on jest zamknięty na ta relacje boi sie ryzyka o czym może mówić bo 4 monet jednak w 6 monet relacja jakaś jest może pomoc sobie nawzajem albo korzyści z tej relacji. Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Okazało się, że on kogoś ma i nie powiedział Ci o tym? Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Myślę, że będzie między wami jeszcze kontakt i być może jakaś relacja, na co wskazuje 6 Monet. 1 Cytuj
Truskaweczka3 Napisano 23 Października 2021 Autor Napisano 23 Października 2021 8 minut temu, Kamkapamka napisał: Okazało się, że on kogoś ma i nie powiedział Ci o tym? Dowiedziałam się ze coś mogło go łączyć z inna kobieta co mnie zabolało . 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 2 godziny temu, Truskaweczka3 napisał: W drugim rozkładzie natomiast na kolejne 3 miesiace czyli od grudnia do lutego Wyszło Przeszłość- Cesarz Teraźniejszość - Wieża To co nieuniknione - 4 monet Przyszłość relacji -6 monet Przyczyna problemu - 3 monet Rada - Mag Imo bez weryfikacji poprzedniego rozkładu ciężko będzie jasno i dokładnie sprecyzować wróżbę, bo do lutego możesz wejść już w relację z kimś nowym, może wydarzyć się cokolwiek. Ćwiczeniowo spróbuję. Przeszłość - Cesarz - postawienie na swoim, konkretne działania w swojej sprawie. Teraźniejszość - Wieża - Zburzenie struktur relacji, coś się zawaliło. To, co nieuniknione - 4 monety - relacja stanie w miejscu. 4 denarów to karta strefy komfortu. Przyszłość relacji - 6 monet - I tutaj dołożyłabym kartę, bo 6 monet to brama, mówiąca o umiejętności dawania i brania. Bez dodatkowej karty, powiedziałabym, że nastąpi równowaga w stosunkach. To są denary, więc większych uczuć tutaj brak, stawiałabym (przy tej czwórce denarów i Cesarzu) raczej na wyjaśnienie sobie wzajemnych pretensji. Przyczyna problemów - 3 monet - trzecia osoba w układzie i niechęć do pracy nad relacją. Rada - Mag - Mag nie siedzi i nie czeka, aż ktoś się odezwie, tylko bierze sprawy w swoje ręce i odzywa się sam. W dążeniu do sukcesu musisz liczyć na siebie przede wszystkim. Pozdrawiam 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi