Skocz do zawartości

łańcuszek zerwany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

miałem dziwny sen i chciałbym się dowiedziec co on mógł znaczyc dlatego ze bardzo podobny miała moja dziewczyna przy czym nic jej nie mówiłem o moim dopiero po tym jak ona mi opowiedziała ...

jakiś miesiąc temu sniło mi się ze zerwałem łańcuszek , wstałem z łóżka zaświeciłem światło i odłożyłem łańcuszek na stolik w 2 częściach było to tak autentyczne ze rano wstałem i poszedłem do stołu zeby zobaczyc czy da się cos z nim zrobic co najdziwniejsze łańcuszek lezał na stole tylko nie zerwany .... dostałem go właśnie od dziewczyny ,

wczoraj jak byłem u niej to mówiła mi ze sniło jej sie ze zerwała łańcuszek i tez otrzymała go ode mnie , i tez miała go rano na biurku w 1 częći .... powiedzcie mi co to moze znaczyc hm Dzięki z góry za odp

Gość winteer
Napisano

tomek198720

Treść snu wskazuje na zerwane relacje miedzy Wami (może to wynikać z niezdecydowania i braku odwagi), a ponieważ Ty go zerwałeś - mozliwe że zrobisz coś co nadszarpnie jej zaufanie do Ciebie. Dodatkowo zapalasz światło - będziesz swiadomy zaistniałego problemu, jednocześnie jest to okazja do szukania rozwiazań... a stolik - tutaj moze chodzić o okres w którym wiele trzeba przemysleć (zakładajac ze nikt przy nim nie siedział)

Twój sen daje Ci podpowiedź jak zapobiegac niekorzystnym wydażeniom

Napisano

hm wiesz ze bardzo duzo w tym jest , rzeczywiście podobnie się dzieje .... tylko dlaczego jej się podobnie sniło .... a co do stolika to nikt przy nim nie siedział ... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...