Jump to content

Odchudzanie

Arcan

Recommended Posts

Ile uda mi się schudnąć do końca tego roku?

Cesarzowa, 6 kielichow, 7 mieczy 

6, 7 kilo mi zleci..W ogóle jakieś dziwne karty wyszły... Jakby odpowiadały na inne pytanie

Cesarzowa to laska z ksztaltami i z nich zadowololona. 6 kieli oj kiepskie na chudniecie -raczej podjadanie.Chyba ze mowi o powrocie do starej wagi ale przy tej Cesarzowej to nie wiem.... w 7 mieczach nadzieja. Z podsumy Cesarz, a to 4 wiec jakis zmian w wadze nie zapowiada. 

• Sad 1

Piko, ciąża odpada.. bo i z kim? :D

6 kieli to może być rozpamiętywanie, przez co podjadanie.. zagłuszanie starych emocji...

w ogóle te 7 mieczy przypomina mi o jednym facecie, który podstępnie wymiksował się z relacji... 6 kiel+ 7 mieczy... Czyżby to rzucało cień na rozkład?

Schudnę i wrzuce zdjęcie na dowód...muszę wreszcie zebrać w sobie wole

• Lux 2

• 3 weeks later...

Pół weryfka:

Tak jak wam kiedyś wspominałam, mi karty ''realizują się na już''. Niby stawiałam do końca roku, ale chyba wyrzuciły to, że jadę do rodziców i tam sobie folgowałam.. to był raj jedzeniowy :D Teraz wróciłam do siebie do Krakowa i ciągle się ruszam...Więc może coś zlecieć

• Like 1

Cesarzowa siedzi i sobie dogadza więc tutaj trudno o diete o jeszcze 6 pucharów gdzie nic nie robimy w tym kuerunku stoimy w miejscu bo tak jest nam dobrze i miło. W 7 mieczach zaczynasz kombinować ale chyba skonczy się na dobrych chęciach bo mozesz podjadać ukradkiem 

• Like 1

Tak, poprzednie karty odnosiły się do mojej sytuacji z domu rodzinnego. Teraz mi coś w organizmie rusza, jestem na diecie

Kocham marsa na asc! Jakby mi siły i życie przywrócił.. a jego koniunkcja z plutonem to love <3

• 4 weeks later...