Arcan Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ile uda mi się schudnąć do końca tego roku? Cesarzowa, 6 kielichow, 7 mieczy 6, 7 kilo mi zleci..W ogóle jakieś dziwne karty wyszły... Jakby odpowiadały na inne pytanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piko Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 13 minut temu, Arcan napisał: Jakby odpowiadały na inne pytanie Jak by mówiły że zajdziesz w ciążę... lub przytyjesz... z podjadania... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Cesarzowa to laska z ksztaltami i z nich zadowololona. 6 kieli oj kiepskie na chudniecie -raczej podjadanie.Chyba ze mowi o powrocie do starej wagi ale przy tej Cesarzowej to nie wiem.... w 7 mieczach nadzieja. Z podsumy Cesarz, a to 4 wiec jakis zmian w wadze nie zapowiada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 Piko, ciąża odpada.. bo i z kim? 6 kieli to może być rozpamiętywanie, przez co podjadanie.. zagłuszanie starych emocji... w ogóle te 7 mieczy przypomina mi o jednym facecie, który podstępnie wymiksował się z relacji... 6 kiel+ 7 mieczy... Czyżby to rzucało cień na rozkład? Schudnę i wrzuce zdjęcie na dowód...muszę wreszcie zebrać w sobie wole 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 Pół weryfka: Tak jak wam kiedyś wspominałam, mi karty ''realizują się na już''. Niby stawiałam do końca roku, ale chyba wyrzuciły to, że jadę do rodziców i tam sobie folgowałam.. to był raj jedzeniowy Teraz wróciłam do siebie do Krakowa i ciągle się ruszam...Więc może coś zlecieć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Cesarzowa siedzi i sobie dogadza więc tutaj trudno o diete o jeszcze 6 pucharów gdzie nic nie robimy w tym kuerunku stoimy w miejscu bo tak jest nam dobrze i miło. W 7 mieczach zaczynasz kombinować ale chyba skonczy się na dobrych chęciach bo mozesz podjadać ukradkiem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Tak, poprzednie karty odnosiły się do mojej sytuacji z domu rodzinnego. Teraz mi coś w organizmie rusza, jestem na diecie Kocham marsa na asc! Jakby mi siły i życie przywrócił.. a jego koniunkcja z plutonem to love <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted December 28, 2021 Author Share Posted December 28, 2021 Weryfka. 6 kg zleciało 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts