Mała 37 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Cześć.Zadalam kartom pytanie jakie ma nastawienie do mnie pewien kolega,przyjaciel.Wyciagnełam 2 mieczy,rycerz buław, wieża,as monet.Jest zablokowany na mnie?on jest w typie rycerza buław czyli człowiek na którego można liczyć ale jest między nami jakaś przepaść? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ma chyba kogoś innego na oku... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted November 9, 2021 Ekspert Share Posted November 9, 2021 W dniu 4.11.2021 o 11:46, Mała 37 napisał: Cześć.Zadalam kartom pytanie jakie ma nastawienie do mnie pewien kolega,przyjaciel.Wyciagnełam 2 mieczy,rycerz buław, wieża,as monet 2 Mieczy nie wróży dobrze na rozwój relacji. Facet ma jakieś dylematy, nad czymś się zastanawia, rozważa dwie opcje( jak to w tarotowych dwójkach bywa). Rycerz Buław pokazuje człowieka z którym masz kontakt od czasu do czasu, jest atrakcyjny z inicjatywą. Częściej to on może kontaktować się z Tobą niż Ty z nim. Cis tu może ulec zmianie, powodem są złe podstawy relacji( może nie do obca określone o co każdemu z Was chodzi). Skoro ba końcu odciągnięty As Monet - pojawi się nowa sytuacja, nowa opcja. Nowe zdarzenie mające wpływ na Wasza znajomość - możesz przekierować swoją uwagę na kogoś innego. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted November 21, 2021 Maestro Share Posted November 21, 2021 2 mieczy - nie dostrzega wszystkiego, nie widzi Cię takiej jaka jesteś, ma klapki na oczach, widzi to co chce widzieć. On wyjdzie z jakaś inicjatywą w Twoim kierunku, ale może wywiązać się awantura. As monet to danie sobie nowej szansy lub skierowanie uwagi na nową osobę. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts