Romualda de Kocurko Napisano 4 Listopada 2021 Napisano 4 Listopada 2021 Hej wszystkim, mam pytanie, czy można kartę Koło Fortuny odczytywać jako zupełny koniec relacji? Kilka miesięcy temu stawiałam karty na relację z pewnym facetem i jako wynik wypadło właśnie Koło. Było między nami różnie, ale w pewnym momencie bardzo się do siebie zbliżyliśmy i miałam nadzieję, że to będzie się tylko rozwijało, ale potem on zrobił coś, czym mnie bardzo rozczarował i stwierdziłam, że chyba nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Wydawało mi się zawsze, że ta karta oznacza zupełną zmianę bieżącej sytuacji, jeśli było źle to teraz będzie znacznie lepiej i należy ją odczytywać jako pozytywną i niosącą nadzieję kartę. W sumie to jestem zdziwiona tym, jak teraz wyglądają sprawy między nami, a nawet bardziej tym, że ja już odpuszczam, bo dość mocno mi na nim zależało, a do tej pory zupełny koniec relacji, taki bez powrotów, pokazywał mi Świat. Czy można Koło odczytywać właśnie w ten sposób, jako zupełny koniec? Jak Wy czytacie tę kartę? 1 Cytuj
Gość Hopefull Napisano 4 Listopada 2021 Napisano 4 Listopada 2021 To może być relacja kosmiczna i że musicie coś przepracować. Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 4 Listopada 2021 Autor Napisano 4 Listopada 2021 Ale myślisz, że na końcu rozkładu to może oznaczać, że na tą chwilę to koniec? Czy że jeszcze będzie między nami kontakt? Cytuj
Sunrise009 Napisano 4 Listopada 2021 Napisano 4 Listopada 2021 3 godziny temu, Kamkapamka napisał: Hej wszystkim, mam pytanie, czy można kartę Koło Fortuny odczytywać jako zupełny koniec relacji? Kilka miesięcy temu stawiałam karty na relację z pewnym facetem i jako wynik wypadło właśnie Koło. Było między nami różnie, ale w pewnym momencie bardzo się do siebie zbliżyliśmy i miałam nadzieję, że to będzie się tylko rozwijało, ale potem on zrobił coś, czym mnie bardzo rozczarował i stwierdziłam, że chyba nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Wydawało mi się zawsze, że ta karta oznacza zupełną zmianę bieżącej sytuacji, jeśli było źle to teraz będzie znacznie lepiej i należy ją odczytywać jako pozytywną i niosącą nadzieję kartę. W sumie to jestem zdziwiona tym, jak teraz wyglądają sprawy między nami, a nawet bardziej tym, że ja już odpuszczam, bo dość mocno mi na nim zależało, a do tej pory zupełny koniec relacji, taki bez powrotów, pokazywał mi Świat. Czy można Koło odczytywać właśnie w ten sposób, jako zupełny koniec? Jak Wy czytacie tę kartę? Koło Fortuny odwraca sytuację która już trwa, dzieje się to niespodziewanie i bez wpływu na sytuację pytającego. Tę kartę super obrazuje przysłowie "raz na wozie, raz pod wozem". W związkach, relacjach, to często relacja karmiczna. W pytaniu o kontakt, powiedziałabym, że wszystko się może jeszcze odmienić. Ale lepiej położyć świeży rozkład na relację. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi