Xwyso Napisano 12 Listopada 2021 Napisano 12 Listopada 2021 Hej zmarła moja babcia z którą nie miałam kontaktu od kilku lat, przyśniła mi się i powiedziała że nie zostało mi dużo czasu czy to jest dosłowna interpretacja? Cytuj
Milano0404 Napisano 15 Listopada 2021 Napisano 15 Listopada 2021 W dniu 13.11.2021 o 00:00, Xwyso napisał: Hej zmarła moja babcia z którą nie miałam kontaktu od kilku lat, przyśniła mi się i powiedziała że nie zostało mi dużo czasu czy to jest dosłowna interpretacja? Uspokój się, nie chodzi tutaj o Twoją śmierć. Obecnie robisz coś źle, podejmujesz niewłaściwe decyzje. Ona będąc po Drugiej Stronie stara Ci się pomóc. Postaraj się przeanalizować obecną sytuację, w której jesteś i postaraj się zrozumieć, co robisz źle, bo to będzie rzutować na Twoją przyszłość, skoro Ona aż tak się w to wtrąciła. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi