Kiniax Napisano 17 Listopada 2021 Napisano 17 Listopada 2021 Hej Mam na imię Kinga i jestem tu nowa Od kiedy zaczęłam się interesować astrologią przepadłam i często zdarza mi się nie spać w nocy, by studiować nowe informacje na ten temat Cieszę się, że udało mi się wpaść na to forum i dołączyć do społeczności ludzi, którzy tak jak ja podzielają pasje do gwiazd i nie tylko Jestem pewna, że będę się tu dobrze bawić i poszerzę swoją wiedzę razem z Wami 4 Cytuj
Gość Stilla Napisano 17 Listopada 2021 Napisano 17 Listopada 2021 Cześć! Imponujące zacięcie! Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej! Cytuj
Kiniax Napisano 17 Listopada 2021 Autor Napisano 17 Listopada 2021 @Ragna to wciąga jak uzależnienie ! Ja też mam taką nadzieje ! @Kamkapamka witam witam Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 17 Listopada 2021 Ekspert Napisano 17 Listopada 2021 Cześć @Kiniax owocnego korzystania z forum 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Listopada 2021 Napisano 18 Listopada 2021 Witam, na pewno znajdziemy wspólne tematy ! Astrologia to jest temat rzeka i studnia bez dna, także może razem coś więcej dojrzymy Baw się fajnie i rozwijaj ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi