panna.marta Napisano 30 Listopada 2021 Napisano 30 Listopada 2021 Drodzy , bardzo was proszę o szybka poradę. Kilka dni temu miałam wypadek wymagam leczenia u dobrego fachowca. Kogo wybrać : Pani K: 9 monet , 3 monety , sąd ostateczny XX odłożony księżyc XVIII kurcze wszystko piękne gdyby nie księżyc pani ma świetny dorobek na swoim koncie. Pytanie czy podoła ? Pani S: Gwiazda XVII, 2 kielichy , rycerz Kielichów dołożone 10 buław z tym ze Pani S mam wrażenie boi się podjąć leczenia konsultuje wszystko z innym lekarzem. blagam pomóżcie . Cytuj
Mana Napisano 30 Listopada 2021 Napisano 30 Listopada 2021 Chyba po tych kartach wybrałabym Pani K. choć ten Księżyc na końcu trochę mnie niepokoi. Może to podpowiedź byś działała w zgodzie ze swoją intuicją? Pani S. tu duże nadzieje, miła atmosfera. Tu też jakieś problemy 10 buław (może ciężko z terminami Tu bardzo emocjonalnie. Może się wydawać mało profesjonalnie... 2 Cytuj
Aleister Napisano 30 Listopada 2021 Napisano 30 Listopada 2021 Pani K wygląda na bardziej profesjonalna. W Sądzie wygląda jakby miała zaradzić sytuacji. Druga pani miła atmosfera, ale to tyle tylko. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Napisano 1 Grudnia 2021 Dzuewczyny chciałam wam bardzo podziękować za szybkie porady. Decyzja musiała być podjęta szybko ze względu na stan. Wybrałam panią K. Wydała mi sue bardziej konkretna i profesjonalna jedyne ci to kazała się przygotować na najgorsze, ale zrobi wszystko żeby mi pomoc. Zatem ten księżyc może brak gwarancji na dziś jakie będą rokowania. 2 Cytuj
Mana Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrowia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi