Guest Lianna Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Kochani, miałam już kiedyś taki pomysł, żeby był dział dotyczący tylko praktyki, naszych własnych przeżyć w danym roku numerologicznym. W tym temacie piszemy, co się działo u Was w 1 roku właśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesi Posted January 4 Share Posted January 4 Ogólnie w 1 roku numerologicznym spotykam osoby i dzieją się rzeczy, które faktycznie dają podstawę do tego, co dzieje się dalej - dla przykładu - 1. rozpoczęcie studiów, 2. zmiana pracy, - co w jednym i drugim przypadku wiązało się ze zmianą miejsca zamieszkania, otoczenia, poznawania nowych ludzi, w konsekwencji zmiany trybu życia 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 4 Ekspert Share Posted January 4 (edited) Ja w pierwszym roku numerologicznym ( tym ostatnim) tak jakby powróciłam do pewnych rzeczy i na nowo zaczęłam je robić: - podjęłam pracę po ponad rocznej przerwie ( i przeprowadzce w nowe miejsce), - zaczęłam randkować i były to pierwsze randki po odejściu od męża., - dostałam bardzo ważny zasiłek - w sumie to zupełnie zmienił się mój sposób pozyskiwania zasobów finansowych. Edited January 4 by Gringe 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrux Posted January 4 Share Posted January 4 No cóż.. nałożył się u mnie na powrót Saturna i pełnię progresywną, więc było grubo :P Poznałam męża, rzuciłam pracę, wyjechałam za granicę, a na końcu się zaręczyłam tak w skrócie. W tym 9 lat wcześniej poszłam na studia, co bardzo mi odmieniło światopogląd i poznałam chłopaka, z którym byłam prawie 7 lat i też bardzo mnie ukształtował ten związek. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesi Posted January 4 Share Posted January 4 Czekam na kolejną 1, bo wtedy też wchodzę w PZ o wibracji 5 (jako numerologicznej 1 bardzo dobrze mi z wibracją 5) - czekam więc na to trzęsienie nieba i ziemi - tym bardziej, że bardzo ładnie łączy się to z astrologiczną interpretacją @Gringe 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted January 5 Share Posted January 5 Sięgam pamięcią do czasów przed covidem. To były takie? :P Zaczęłam studia podyplowowe, poznałam wiele ciekawych osób. Jednocześnie zaczęłam nową pracę. Dużo ruchu, dojazdów. Zaczęłam też biegać. Ogólnie bardzo dobrze wspominam tamtem rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8 Share Posted January 8 Super pomysł, brakuje takich wątków. Ja w pierwszym roku zdałem maturę i dostałem się na studia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts