nastek96 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Rozkład jest bardzo fajny i miał naprawdę fajną sprawdzalność. Odczytałem wszystko łącznie z pobocznymi informacjami jak uzależnienie od alkoholu. Można wyczytać naprawdę wiele informacji. Polecam Rozkład pochodzi z tej strony: Internet 9 5 8 4 7 3 6 1 2 1. Jaką osobą moja “druga połówka”? 2. Jakie jest otoczenie mojej “drugiej połówki”? Np. skąd pochodzi, środowisko, towarzystwo etc. 3. W jakich okolicznościach poznam moją “drugą połowę”? 4. Co będzie dla mnie sygnałem, że to właśnie TEN/TA osoba? 5. Co/kto pomoże mi poznać moją “drugą połowę”? Tutaj chodzi o czynniki zewnętrzne jakie mogą naprowadzić nas na właściwy kurs. 6. W jaki sposób wywrę wrażenie/oczaruję/zdobędę moją “pierwszą połowę”? Ta karta pokazuje najczęściej co w naszych działaniach najbardziej spodoba się nowo poznanej “połówce”. 7. Co będzie najważniejsze podczas pierwszego kontaktu z tą osobą (na czym się skoncentrować)? 8. Czego unikać podczas pierwszego kontaktu z nowo poznaną “drugą połową”? 9. Dodatkowa rada/sugestia kart. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Lunaria 5 Cytuj
Mala_83 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 To jest rozkład na docelowego partnera a nie pierwszego jaki się pojawi? 1 1 Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Hej, a postawiłbyś mi ten rozkład? Ładnie proszę 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 Mala, tak naprawdę pytanie możesz dowolnie modyfikować. Możesz zapytać o docelowego. Możesz zapytać o równego następnego partnera. Brama jest otwarta Romualda, musisz poprosić kogoś innego. Jest pełnia, więc dziś się oczyszczam, tak samo jak jutro. możesz ktoś w dziale darmowych wróżb się zgodzi 1 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 I na każde pytanie chyba po jednej karcie, żeby nie było za dużo jak będzie po 3 karty? Jak kładłeś? 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 19 Grudnia 2021 Ekspert Napisano 19 Grudnia 2021 @nastek96 - dzięki za ten rozkład zaraz wrzucę swoje karty może kogoś zainspirują 3 Cytuj
Mala_83 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 @Gringe wrzucaj zobaczymy co pokażą 1 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 Na każde pytanie po jednej 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Superancki jak ja postawie wyjdą bankowo same miecze hahaha 3 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 13 minut temu, panna.marta napisał: Superancki jak ja postawie wyjdą bankowo same miecze hahaha Inteligencja :P 3 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Teraz, NadziejaZoja napisał: Inteligencja :P To by było całkiem miłe, ale niestety one by powiedziały będziesz stara panna xD 3 Cytuj
nastek96 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 panna.marta nie programuje się, bo zamiast prawdy zobaczysz lęki 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 19 Grudnia 2021 Ekspert Napisano 19 Grudnia 2021 33 minuty temu, panna.marta napisał: Superancki jak ja postawie wyjdą bankowo same miecze hahaha @panna.marta - wrzucaj, sama jestem ciekawa co Ci karty pokażą Nie wszystkie Miecze są złe, no i zależy od miejsca w rozkładzie Cytuj
panna.marta Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Teraz, Gringe napisał: @panna.marta - wrzucaj, sama jestem ciekawa co Ci karty pokażą Nie wszystkie Miecze są złe, no i zależy od miejsca w rozkładzie Kochana przecież wiesz , ze one nigdy nie pokazują mi nic dobrego w tej kwestii. No ale możemy się zawsze pośmiać xD 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 19 Grudnia 2021 Ekspert Napisano 19 Grudnia 2021 Moja droga, ten rozkład ma pokazać najbliższego faceta jaki jest Ci pisany - dożywotnio nie musisz być na niego skazana Sama położyłam karty z ciekawości - nikogo nie szukam na ten moment. Karty jak zwykle wiedzą lepiej 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, Gringe napisał: Moja droga, ten rozkład ma pokazać najbliższego faceta jaki jest Ci pisany - dożywotnio nie musisz być na niego skazana Sama położyłam karty z ciekawości - nikogo nie szukam na ten moment. Karty jak zwykle wiedzą lepiej Właśnie Ci zinterpretowałam looknij 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Jutro dopiszę interpretacje @Gringe bo już dzisiaj padam 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Dziewoje i kolego. Ja jestem w szoku takie karty,że szok. Dużo kart transformacji zburzeń.. Cytuj
NadziejaZoja Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 2 godziny temu, nastek96 napisał: Rozkład jest bardzo fajny i miał naprawdę fajną sprawdzalność. Odczytałem wszystko łącznie z pobocznymi informacjami jak uzależnienie od alkoholu. Można wyczytać naprawdę wiele informacji. Polecam Rozkład pochodzi z tej strony: Internet 9 5 8 4 7 3 6 1 2 1. Jaką osobą moja “druga połówka”? Sprawiedliwość 2. Jakie jest otoczenie mojej “drugiej połówki”? Np. skąd pochodzi, środowisko, towarzystwo etc Diabeł 3 W jakich okolicznościach poznam moją “drugą połowę”? 9 buław 4. Co będzie dla mnie sygnałem, że to właśnie TEN/TA osoba? Śmierć 5. Co/kto pomoże mi poznać moją “drugą połowę”? Tutaj chodzi o czynniki zewnętrzne jakie mogą naprowadzić nas na właściwy kurs. Wieża 6. W jaki sposób wywrę wrażenie/oczaruję/zdobędę moją “pierwszą połowę”? Słońce Ta karta pokazuje najczęściej co w naszych działaniach najbardziej spodoba się nowo poznanej “połówce”. 7. Co będzie najważniejsze podczas pierwszego kontaktu z tą osobą (na czym się skoncentrować)? 9 kielichów 8. Czego unikać podczas pierwszego kontaktu z nowo poznaną “drugą połową”? Głupiec 9. Dodatkowa rada/sugestia kart. Księżyc Powiem szczerze to jest szok... 3 Cytuj
nastek96 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 Nadzieja, może załóż nowy wątek i wtedy Ci tam pomożemy w interpretacji? 1 Cytuj
NadziejaZoja Napisano 19 Grudnia 2021 Napisano 19 Grudnia 2021 Gdzie go wrzucić do pomocy w interpretacji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi