nastek96 Napisano 24 Grudnia 2021 Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Witajcie, stawiam ogólne karty na styczeń. Co mnie czeka w styczniu(aura)? Głupiec + Rydwan + 4 buław Widzę, że nowy rok zacznie się bardzo pomyślnie. Znajdę na siebie jakiś nowy pomysł, aby nie tkwić tak w miejscu. Sprawy nabiorą szybkiego tempa i miesiąc może być troche energiczny. Widać jakieś zmiany. Nowy rok, nowy ja. Wszystkie trzy karty są bardzo energiczne, więc mogę być nadaktywny w tym miesiącu. Zastanawiam się, czy może po prostu nie wyjadę gdzieś w podróż, aby się wybawić. Co sądzicie? Jeszcze jutro sobie przemyśle, może.po nocy coś wpadnie do głowy. (Pod spodem talii 10 kielichów) - nie zawsze zwracam uwagę co tam jest, ale.mysle, że miesiąc dość satysfakcjonujący emocjonalnie Edytowane 24 Grudnia 2021 przez nastek96 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 24 Grudnia 2021 Napisano 24 Grudnia 2021 Jakiś wyjazd, możliwe, że w większym gronie. Impreza. Cytuj
nastek96 Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Napisano 24 Grudnia 2021 No właśnie, też mam coś takiego w głowie. Dziękuję 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 25 Grudnia 2021 Moderator Napisano 25 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 02:07, nastek96 napisał: Co mnie czeka w styczniu(aura)? Głupiec + Rydwan + 4 buław Z radością wejdziesz w Nowy Rok, będziesz miał głowę pełną nowych pomysłów. Zapragniesz wdrożyć nowe plany, mogą dotyczyć przeprowadzki. Styczeń będzie obfitował w wiele spotkań towarzyskich, bardzo miły czas 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Napisano 25 Grudnia 2021 Mam nadzieję, że tak będzie. Dziękuję bardzo 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Grudnia 2021 Napisano 26 Grudnia 2021 Może być wyjazd i stworzenie tzw własnego kąta. Miłe karty. Powodzenia. 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 26 Grudnia 2021 Ekspert Napisano 26 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 01:07, nastek96 napisał: Co mnie czeka w styczniu(aura)? Głupiec + Rydwan + 4 buław Powiedziałabym, że posiedzisz dobie w domu w miłej atmosferze. Zwłaszcza, że na spodzie otrzymałeś 10 Kielichów która odnosi się do rodzinnego szczęścia i zaspokojenia emocjonalnego na tym polu. 4 Buław - też dom. Może być impreza rodzinna lub spotkanie w bliskim gronie. Coś da Ci powód do nadziei - Głupiec oraz Rydwan. Przy czym Głupiec tez często oznacza frywolne spotkania, cieszenie się bieżącą chwilą ale bez myślenia o przyszłości i konsekwencjach. Rydwan odznacza się brawurą, pewnością siebie, że nic złego nie może się przecież stać( astrologicznie Słońce w Baranie) - działanie w pojedynkę, skupienie się na dobie i swoich celach( które ma się do osiągnięcia). Mile karty - nie powinno być stresu bo Głupiec jest dość wesoły by nie powiedzieć, że naiwny w wielu kwestiach. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Napisano 26 Grudnia 2021 Dziękuję. Tak sobie myślę, że jeśli covid nie pokrzyżuje planów to w styczniu przyjeżdża na kilka dni kuzynka z za granicy. Głupiec to karta, która mogłaby ją opisywać. Impreza.rodzinna będzie na pewno. Może o tym karty mówią. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi