nastek96 Napisano 26 Grudnia 2021 Napisano 26 Grudnia 2021 Czy wyprowadzę się w styczniu? 2 mieczy, paź kielichów, Siła Rozkład otwiera karta blokująca, która mówi, że się nie wyprowadzę. Paź kielichów - hmm tutaj może być jakaś propozycja. Dobrałem 6 monet, więc tutaj ktoś może chcieć mi pomóc i coś zaproponować. Siła - będę starał się wyprowadzić, jednak ostatecznie jeszcze w styczniu to się nie uda. Jakie mam szanse na pracę w styczniu? Cesarz, Rydwan, Arcykapłan Patrzę na ten rozkład i mam wrażenie, że jest w nim coś co trzeba uchwycić. Cesarz, który go otwiera może być jak najbardziej zapowiedzią szansy na znalezienie pracy. Rydwan, który mówi o zmianach może sugerować pracę w innym zawodzie. Coś ruszy z miejsca. Arcykapłan - no właśnie, tu mi się kojarzy jakiś staż bardziej, praktyka. Może nabywanie umiejętności w całkiem nowym zawodzie. Zdecydowanie nie kojarzy mi się tu nic z pracą na stałe, ale czymś takim na chwilę. Co sądzicie? Może po prostu sam się będę douczał? 1 Cytuj
Aleister Napisano 26 Grudnia 2021 Napisano 26 Grudnia 2021 2 godziny temu, nastek96 napisał: Czy wyprowadzę się w styczniu? 2 mieczy, paź kielichów, Siła Rozważasz w kółko jakieś za i przeciw, nie możesz podjac decyzji. Paź pokazuje trochę, że nie masz być może dobrze zorganizowanej tej przeprowadzki bo paź kielichów to takie iluzoryczne plany. Będziesz potrzebował więcej woli i zdecydowania żeby to zrobić. 2 godziny temu, nastek96 napisał: Jakie mam szanse na pracę w styczniu? Cesarz, Rydwan, Arcykapłan Zbierzesz się w sobie, weźmiesz lejce w ręce i zadziałasz. Być może to będzie jakiś staż, kurs, nauka albo ktoś starszy coś Ci zaproponuje. Może jakiś coaching w sprawie ruszenia z tą pracą. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Grudnia 2021 Napisano 26 Grudnia 2021 Myśle , ze coś Cię zmusi do wyjazdu wiec ja mówię na wyjazd tak co do pracy to nie wiem , bo cesarz jest mało aktywny, ale potem jest rydwan i kapłan wiec myśle, ze będziesz szukać i kombinować. 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Napisano 26 Grudnia 2021 W ogóle nie mam zorganizowanej przeprowadzki. Chciałem sprawdzić, czy to w obecnej sytuacji w ogóle możliwe. Dziękuję wszystkim 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 26 Grudnia 2021 Ekspert Napisano 26 Grudnia 2021 6 godzin temu, nastek96 napisał: Czy wyprowadzę się w styczniu? 2 mieczy, paź kielichów, Siła Nienarodzonych są to karty na wyprowadzkę - w 2 Mieczy analizujesz sytuację i zastanawiasz się ale to jest tylko myślenie, nie ma wprowadzania w czyn. Paź Kielichów to mogą być wiadomości, informacje które ucieszą Twoje serce, da Ci to siły do działania w kolejnych miesiącach( Siła). 6 godzin temu, nastek96 napisał: Jakie mam szanse na pracę w styczniu? Cesarz, Rydwan, Arcykapłan Cesarz to nie jest karta zmiany sytuacji - patronuje mu cyfra „4”- stabilność, utrzymanie tego, co już jest. Rydwan jest kartą-bramą i może mówić, że zajdą zmiany które będą wykraczać poza Twoje pytanie( może sytuacja w kraju, może cis w rodzinie lub wśród najbliższych), co będzie rzutować na podjęcie przez Ciebie pracy( lub raczej braku podjęcia zajęcia). Arcykapłan to wiadomości, informacje i karta odnosi się do Rydwanu( jakieś nowe informacje, nowa sytuacja). Poniekąd będzie Ci to na rękę. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Napisano 26 Grudnia 2021 Dziękuję Siły do działania do pozytywne wieści Cesarz ogólnie również symbolizuje pracę w Tarocie, ale rzeczywiście może sytuacji nie zmienia. Mam nadzieję, że nie będzie lockdownu. Właśnie, może ktoś postawi karty, czy będzie ten lockadown? 1 Cytuj
Mesi Napisano 27 Grudnia 2021 Napisano 27 Grudnia 2021 23 godziny temu, nastek96 napisał: Czy wyprowadzę się w styczniu? 2 mieczy, paź kielichów, Siła Rozkład otwiera karta blokująca, która mówi, że się nie wyprowadzę. Nie wyprowadzisz się (2 Mieczy, Paź Kielichów), choć masz możliwości, by to zrobić (Siła). 2 Mieczy blokuje, ale to blokada pt.: siedzę, nic nie robię, choć myślę o tym, bo boję się ewentualnej porażki, która mogłaby się pojawić w 3 Mieczy (kolejna karta w talii). Paź Kielichów - to w tej sytuacji "chciałbym ale się boję" - więc finalnie myślisz o wyprowadzce ale nie podejmujesz konkretnych działań. Siła mówi o tym, że nie ma się czego bać, tylko trzeba się odważyć... wszystko więc jest możliwe, jeśli zmienisz podejście 1 2 Cytuj
nastek96 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Napisano 27 Grudnia 2021 Hmm, może nie podejmuje dzialań bezpośrednio, aby się wyprowadzić, ale podejmuje, aby się usamodzielnić, więc staram się. W tym momencie nie mam jeszcze możliwości się wyprowadzić. Dziękuję 1 Cytuj
Mesi Napisano 27 Grudnia 2021 Napisano 27 Grudnia 2021 6 minut temu, nastek96 napisał: Hmm, może nie podejmuje dzialań bezpośrednio, aby się wyprowadzić, ale podejmuje, aby się usamodzielnić, więc staram się. W tym momencie nie mam jeszcze możliwości się wyprowadzić. Dziękuję Pisząc o konkretnych działaniach miałam na myśli jasno określone: jakiego mieszkania szukam, gdzie ono ma się znajdować, ile chcę / mogę za nie zapłacić, oglądam ogłoszenia i chodzę oglądać mieszkania, a jak znajdę to, czego szukam - to wiem, że się wyprowadzam 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Napisano 27 Grudnia 2021 To rzeczywiście brak takich działań u mnie Cytuj
nastek96 Napisano 3 Lutego 2022 Autor Napisano 3 Lutego 2022 Weryfikacja: Nie wyprowadziłem się, nawet nie próbowałem jednak. Stąd układ rozpoczyna 2 mieczy, brak działań z mojej strony. Pracy nie znalazłem. Ale myślę o innym kierunku poszukiwania jej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi