Nulcia Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Proszę o pomoc w interpretacji Pytanie : Czy podobam sie Panu X Co o mnie mysli ? Gwiazda + 7 mieczy Ja mysle ze bardzo mu sie podobam i mysli o mnie ale on udaje do innych ze tak nie jest. Albo jeszcze inaczej ze mysli ze ja coś kręcę ? Ale może ktoś inaczej na to spojrzy nie wiem proszę o pomoc jak można to zinterpretować ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elżbieta. Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 1 godzinę temu, Nulcia napisał: Pytanie : Czy podobam sie Panu X Co o mnie mysli ? Gwiazda + 7 mieczy Ma nadzieję na którą radzę uważać. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Evil Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 (edited) Podobasz się mu bardzo, ale uwaza cię za osobę nieszczera. Moze tez byc tak że mysli ze nie dostrzegasz tego ze się mu podobasz ? Edited January 2, 2022 by Black Evil . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Priestess Posted January 3, 2022 Maestro Share Posted January 3, 2022 17 godzin temu, Nulcia napisał: Pytanie : Czy podobam sie Panu X Co o mnie mysli ? Gwiazda + 7 mieczy Podobasz mu się skrycie, nie ujawnia tego. 1 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truskaweczka3 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 24 minuty temu, Priestess napisał: Podobasz mu się skrycie, nie ujawnia tego. Rowniez uważam ze z jakichś powodów ukrywa w 7 mieczy to ze bardzo mu się podobasz być może ma kogoś i boi się zeby się nie wydało dlatego może kłamać . Jeśli na pytanie co mysli o tobie mężczyzna wychodzi gwiazda to uważa Cię za śliczna kobietę nawet może marzyć o Tobie skrycie ( taka milosc platoniczna ) z jakiegoś powodu nieosiągalna niespełniona . 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Uważam, że podobasz mu się jak najbardziej. Również sądzę, że 7 Mieczy mówi w tym układzie, że po prostu nie powie Ci tego wprost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted January 4, 2022 Maestro Share Posted January 4, 2022 Podobasz mu się, to nie ulega wątpliwości, on Ciebie obserwuje, może szpieguje w sieci, czy też w inny sposób zbiera informacje o Tobie. Może też chcieć próbować sprawdzać na różne sposoby, czy i Tobie wpadł w oko. 1 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Podobasz się, ale nie ma do Cb zaufania. Może Cię uważać za osobę nieszczerą. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts