Ekspert Gringe Posted January 3, 2022 Ekspert Share Posted January 3, 2022 (edited) Kontynuując zeszłoroczną tradycję rozłożyłam karty na uczucia na rok 2022( jedyne o co nie boję się pytać I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz Co mnie czeka w miłości w Cesarzu? Nie bardzo mam doświadczenie z tą kartą w odniesieniu do singla ale… skoro nikogo nie ma u mnie na horyzoncie to wciąż będę trzymać się swoich zasad i raczej nic tu się nie zmieni - Cesarz jako numerologiczna „4” jest kartą braku zmian. Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet As jest szansą z której mogę skorzystać lub nie. Dodam, że As Monet jest kartą-bramą plus ma wartość jako „As”- potężna karta do zmian. Mogę na tym skorzystać i cis zyskać jeśli się odważę Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Tutaj jest kobieta spełniona emocjonalnie i finansowo. Posiadająca rodzinę( na większości kart Tarota Cesarzowa ma ciążowy brzuszek a ten raczej nie od jedzenia czekolady się on robi Ostatni kwartał czyli październik/listopad/grudzień - Kochankowie Teoretycznie karta optymistyczna zwiastująca pozytywna realizację tematu ale…zobaczymy na końcu roku 2022. Edited January 3, 2022 by Gringe 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted January 3, 2022 Moderator Share Posted January 3, 2022 4 minuty temu, Gringe napisał: I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz Tkwienie w tym co znane, Cesarz jest kartą nr 4, więc poruszanie się w tym samym schemacie. 4 to stabilność, równowaga i brak zmian. Dlatego odczytuję podobnie jak Ty 6 minut temu, Gringe napisał: Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet Tutaj może zrobić się ruch w interesie, ale od Ciebie zależy czy skorzystasz z okazji Będzie to interesujące doświadczenie dla Ciebie 7 minut temu, Gringe napisał: Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Będziesz błyszczeć, będziesz doceniona, ale czy to oznacza, że będzie jakiś mężczyzna? Ciężko powiedzieć... Myślę, że jakiś adorator pojawi się, natomiast wątpię, żeby w tym kwartale to był ktoś na stałe. 14 minut temu, Gringe napisał: Ostatni kwartał czyli październik/listopad/grudzień - Kochankowie Dylematy, decyzje, wahania i stanie na rozdrożu. Możliwe, że ktoś się pojawi lub uczuciowe rozdarcie, pomiędzy tym co znasz a co chciałabyś przeżyć Trzymam kciuki, żeby coś ruszyło się w temacie. później zinterpretuję rozkład całoroczny, który wrzuciłaś, ale tam muszę trochę dłużej nad nim podumac, aby wyciągnąć z niego całą esencję 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 3, 2022 Author Ekspert Share Posted January 3, 2022 (edited) @Lunaria Dziękuję No właśnie ten powyższy rozkładu jest taki „na dwoje babka wróżyła” - w Cesarzowej mogę skupić się zupełnie na swoim dziecku i nie w głowie mi będą romanse. A w Kochankach jakieś dylematy. Nie ma żadnego „Króla” w rozkładzie więc brak tutaj męskiej energii. W sumie się to pokrywa z moim horoskopem i na przełomy w tym temacie mogę czekać do wiosny 2023. Raz jeszcze dziękuję Edited January 3, 2022 by Gringe 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 30 minut temu, Gringe napisał: I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz Będzie bez zmian. Jest pozytyw, że Cesarz mocno stoi na nogach i wie, czego chce 31 minut temu, Gringe napisał: Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet Bardzo ładna karta, jest duża szansa, że pojawi się ktoś. Patrząc na kartę niżej, myślę że jednak się odważysz 32 minuty temu, Gringe napisał: Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Myślę, że tu będzie już z kimś. Dla mnie Cesarzowa ma faceta, dziecko, kasę itd. 33 minuty temu, Gringe napisał: Ostatni kwartał czyli październik/listopad/grudzień - Kochankowie Będzie związek. Możesz coś rozważać, wahać się ;). Trzymam kciuki ! Karty masz bardzo obiecujące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted January 3, 2022 Moderator Share Posted January 3, 2022 5 minut temu, Gringe napisał: @Lunaria Dziękuję No właśnie ten powyższy rozkładu jest taki „na dwoje babka wróżyła” - w Cesarzowej mogę skupić się zupełnie na swoim dziecku i nie w głowie mi będą romanse. A w Kochankach jakieś dylematy. Nie ma żadnego „Króla” w rozkładzie więc brak tutaj męskiej energii. W sumie się to pokrywa z moim horoskopem i na przełomy w tym temacie mogę czekać do wiosny 2023. Raz jeszcze dziękuję Racja, że ten rozkład taki niepewny, ale jakby zebrać wszystkie karty razem na rok to wychodzi Cesarz As Denarów Cesarzowa Kochankowie a wtedy to wygląda już bardzo obiecująco W tamtym roku karty dokładnie się sprawdziły, więc teraz pozostaje działać i obserwować. Trzeba być dobrej myśli. Poza tym ten Cesarz na ten pierwszy kwartał też wygląda ciekawie, być może go nie doceniłam, a sprawi Ci niespodziankę. Wówczas karty oznaczałyby, że w 1 kwartale poznasz poważnego absztyfikanta, w drugim powezmiecie dalsze plany, aby pracować nad relacją w 3 kwartale będziesz czuła się jak pelnoprawna partnerka, która rozkwita u boku swojego Cesarza, a w 4 kwartale będą plany, aby zamieszkać razem czego życzę Ci z całego serca 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 2 godziny temu, Gringe napisał: Kontynuując zeszłoroczną tradycję rozłożyłam karty na uczucia na rok 2022( jedyne o co nie boję się pytać I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz Czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Październik/listopad/grudzień Kochankowie Ja bym podeszła inaczej do tego rozkładu, że w pierwszym kwartale pojawi się Pan w typie cesarza czyli stanowczy, zdecydowany. W drugim kwartale będzie budowanie przyszlosci na solidnych fundamentach a trzeci kwartał to szczęśliwy związek i będziesz czuła się wyjątkowa kobietą. W czwartym kwartale mogą być jakieś wybory co do dalszej przyszlosci lub dylematy. Tutaj potwierdziłam tylko to co napisała @Lunaria ale ja też to widzę podobnie Życzę z całego serca, aby tak właśnie było 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesi Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 A ja mam pytanie do pytania czy karty miały pokazać Twoje emocje jakie będą Ci towarzyszyły w tym roku, czy miały pokazać konkretne wydarzenia dot. życia uczuciowego? Jeśli miały pokazać Twoje emocje - to myślę, że w pierwszym kwartale będziesz mocno trzymać się swoich dotychczasowych zasad, postanowień, schematów działania. W drugim kwartale tak jakbyś wychodziła ze skorupki, zaczęła dostrzegać szanse na ułożenie życia uczuciowego, w trzecim - jesteś już w pełni zadowoloną i świadomą swojej mocy kobietą, na zasadzie - znam swoją wartość, ode mnie wiele zależy, jest mi dobrze, a w czwartym pojawiają się motylki w brzuchu i zaczynasz świat widzieć w różowych kolorach Jeśli miałabym karty interpretować w kierunku konkretnych wydarzeń - to myślę, że na przełomie I / II kwartału pojawi się na Twojej drodze mężczyzna (raz, że Cesarz - jako facet, dwa, że karta Cesarza to czas zodiakalnego Barana) i to będzie nieoczekiwane spotkanie (As Monet jak dar od losu i as - czyli może wskazywać początek II kwartału) - co z tym zrobisz? - zależy od Ciebie (Cesarzowa) Ty będziesz podejmować decyzję (Kochankowie). Cesarz i Cesarzowa to para - jest tu możliwość spotkania kogoś, kto będzie bardzo ważny w Twoim życiu. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 3, 2022 Author Ekspert Share Posted January 3, 2022 @Mesi - Miałam na myśli konkret Tylko kwestia jak karty do tego podeszły bo one zawsze „wiedzą lepiej” Serio, myślałam o takiej namacalnej szansie czy coś drgnie w tematyce osobistej i tu nie chodzi, że ja chcę od razu wskakiwać w drugie małżeństwo i zakładać rodzinę. Sama nie wiem czy znajdzie się ktoś taki, kto będzie umiał dopasować się do mojego stylu życia - bądź co bądź moja teraźniejszość to ciagle wyzwania związane z opieką nad dzieckiem. Dla mnie szczytem marzeń jest pójście z kimś normalnym np do kina 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesi Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 2 godziny temu, Gringe napisał: Serio, myślałam o takiej namacalnej szansie czy coś drgnie w tematyce osobistej i tu nie chodzi, że ja chcę od razu wskakiwać w drugie małżeństwo i zakładać rodzinę. Myślę, że namacalna szansa jest i to bardzo duża - 3xWA, do tego silny as, no mega silne karty. 2 godziny temu, Gringe napisał: Sama nie wiem czy znajdzie się ktoś taki, kto będzie umiał dopasować się do mojego stylu życia - bądź co bądź moja teraźniejszość to ciagle wyzwania związane z opieką nad dzieckiem. Ani Cesarz nie dopasowuje się do Cesarzowej ani Cesarzowa do Cesarza. Oni są po prostu kompatybilni 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted January 4, 2022 Maestro Share Posted January 4, 2022 21 godzin temu, Gringe napisał: Kontynuując zeszłoroczną tradycję rozłożyłam karty na uczucia na rok 2022( jedyne o co nie boję się pytać I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz Co mnie czeka w miłości w Cesarzu? Nie bardzo mam doświadczenie z tą kartą w odniesieniu do singla ale… skoro nikogo nie ma u mnie na horyzoncie to wciąż będę trzymać się swoich zasad i raczej nic tu się nie zmieni - Cesarz jako numerologiczna „4” jest kartą braku zmian. Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet As jest szansą z której mogę skorzystać lub nie. Dodam, że As Monet jest kartą-bramą plus ma wartość jako „As”- potężna karta do zmian. Mogę na tym skorzystać i cis zyskać jeśli się odważę Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Tutaj jest kobieta spełniona emocjonalnie i finansowo. Posiadająca rodzinę( na większości kart Tarota Cesarzowa ma ciążowy brzuszek a ten raczej nie od jedzenia czekolady się on robi Ostatni kwartał czyli październik/listopad/grudzień - Kochankowie Teoretycznie karta optymistyczna zwiastująca pozytywna realizację tematu ale…zobaczymy na końcu roku 2022. Ja odpowiem krótko i konkretnie. Jako,że masz aż trzy karty z AW to uważam, że rok będzie ważny. Poza tym w każdym kwartale jest szansa na związek. Inna sprawa, że jedna karta nie wyjaśnia sprawy.U mnie takie karty pokazały poważny związek czego i Tobie życzę. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 4, 2022 Author Ekspert Share Posted January 4, 2022 Dziękuję @Inez2503 Na pewno wrócę z weryfikacją na koniec 2022 roku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Styczeń/luty/marzec - Cesarz Tutaj nie będzie uczuć. Możliwe, że zajmujesz się pracą. Kwiecień/maj/czerwiec - As Monet Tutaj również nic. Skupisz się na materii. Tak sobie myślę, że Cesarz As Monet to może będziesz przez pierwsze pół roku praca zajęta. Lipiec/sierpień/wrzesień - Cesarzowa Tu dalej nic. Zajmujesz się sobą, tak aby Tobie było dobrze i wygodnie. Październik/listopad/grudzień - Kochankowie Tak. Wreszcie coś jest, na to czekaliśmy. Najprawdopodobniej w okresie jesienno zimowym wejdziesz w związek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venilia Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 I tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz stabilnie albo jakiś pan albo skupienie na pracy może też czekasz, aż jakiś pan zadziała Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet otwartość na nowe może jakaś szansa Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa nie widzę tutaj nikogo nowego, ale też nie ma tutaj smutku z tego powodu jak nikt nie trafi się wcześniej, to powiedziałabym, że skupienie na sobie Ostatni kwartał czyli październik/listopad/grudzień - Kochankowie otwarcie na nowe może jakieś kontakty zastanawianie się nad kimś/czymś ogólnie karty wszystkie razem wyglądają obiecująco, więc bardzo możliwe, że się ktoś pojawi w Twoim życiu IV Cesarz - As denarów - III Cesarzowa - VI Kochankowie jakby patrzeć na karty w tej kolejności, to mamy tutaj jakiegoś mężczyznę, od którego wychodzi szansa do kobiety, czego uwieńczeniem są VI Kochankowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted July 17, 2022 Author Ekspert Share Posted July 17, 2022 Może wiec wrzucę połowiczną weryfikację bo zapomnę co się działo w poszczególnych kwartałach „tak na okres styczeń/luty/ marzec - Cesarz” Nic się nie działo szczególnego. Chyba próbowałam reanimować pewną internetową znajomość i … facet mnie wystawił. Byliśmy już umówieni na piątkowy wieczór a godzinę przed spotkaniem przestał się odzywać. Potem po tygodniu wyskoczył z: „czy mam ochotę jeszcze się spotkać?”. Chyba nie muszę pisać, że dostał bana. W dniu 3.01.2022 o 11:32, Gringe napisał: Na czas kwiecień/maj/czerwiec - As Monet Tutaj chyba wyszedł mój portal randkowy z którego szybko zrezygnowałam. W pamięć zapadło mi dwóch facetów - jeden Hiszpan z którym fajnie się pisało a w realu okazał się totalną porażką. Przez większość naszego spotkania nawijał o swojej ex i jakie ma problemy psychiczne. Drugi facet bardzo mnie zaintrygował bo w niebanalny sposób zaczął rozmowę i przyznam, że pół dnia miałam świetną zabawę. A potem znaleźliśmy się w jakiś erotycznych odmętach które zupełnie mnie nie interesowały. Z przykrością ale napisałam, że to nie wyjdzie i czego innego się spodziewałam po początkowej fazie rozmowy. Także Z Asa tutaj nie skorzystałam. Od lipiec/sierpień/ wrzesień - Cesarzowa Jestem w trakcie kolejnego kwartału jednak głównie skupiam się na dziecku - transfer do nowej szkoły od września plus ciągnąca się w między czasie wiatrówka. Na pocieszenie staram się rozchmurzyć zakupami i wzbogaceniem kolekcji sukienek oraz ilości kremów w łazience Patrząc na ostatnią kartę- Kochankowie, tez nie spodziewam się życiowej odmiany. Pozostanie pewnie rozdarcie między domem a pracą i próba godzenia obowiązków. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted May 11 Author Ekspert Share Posted May 11 Finalna weryfikacja: W Cesarzowej nic się nie działo jeśli chodzi o życie osobiste( praca/dom). W Kochankach(październik, listopad, grudzień) też niby nic w realu ale… odezwał się pewien facet na Instagramie około końca listopada i w sumie do końca roku dość często pisaliśmy. Mocno dziwna znajomość. Korespondencja urwała się w połowie lutego tego roku. Patrząc ma cały rozkład, to spodziewałabym się czegoś…hmm… więcej. No cóż, mogę to tylko wytłumaczyć horoskopem który na poprzedni rok niewiele przewidywał w sprawach osobistych. Dziękuję wszystkim za pomoc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts