Guest Lianna Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Co tam u Was się działo? Ja na szybko nic nie pamiętam, ale jeszcze tu wrócę :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 @Lianna - to ja usunę ten temat i przykleję pod Ciebie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 (edited) Ja jak tak się cofnę pamięcią to przypada na okres studiów. Dużo imprez, wyjść na miasto. Przypadkowe randki ale nic na stałe, pojechałam pierwszy raz do Włoch, do pracy jednak wyjazd nie powiększył mojego majątku W kolejnym „4” roku zaszłam w ciążę i cały ten okres przypadł na ten czas- nic złego się nie działo, typowe budowanie rodziny. Bardzo domowy czas. A! Poznałam na żywo mojego angielskiego znajomego - specjalnie przyleciał do Warszawy i spędziliśmy ciekawe dni( ja, mój mąż i mój znajomy). W tym roku, od września zacznie mi się po raz kolejny „4” i sama jestem ciekawa jakich wydarzeń mogę się spodziewać. Edited January 8, 2022 by Gringe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Wyjazd nie powiększył twojego majątku, ponieważ 4 nie przynosi pieniędzy. 4 rok numerologiczny to rok pracy bez profitów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Mój 4 rok numerologiczny to był chyba najgorszy rok jak dotąd. Praca, praca, praca. Nie miałem na nic czasu. Kończyłem wtedy dwie szkoły i byłem naprawdę przeciążony. Nie dawałem sobie ze wszystkim rady, nie miałem nawet czasu na jedzenie, więc często jadłem w biegu na przystanek. Po powrocie do domu nadal było pełno nauki, prac domowych i zaległości. Nie życzę nikomu takiego roku. Źle go wspominam. Rok dla mnie był bardzo ciężko i niestety niezbyt pomyślnie się dla mnie skończył. Zamiast świętować nowy rok to świętowałem koniec starego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 3 minuty temu, nastek96 napisał: Wyjazd nie powiększył twojego majątku, ponieważ 4 nie przynosi pieniędzy. 4 rok numerologiczny to rok pracy bez profitów. No tutaj zarobiłam na bilet powrotny do Polski ogólnie stresujący wyjazd - „modne” wtedy były niewolnicze prace na plantacjach, my mieliśmy to „szczęście”, że facet po prostu potrzebował taniej siły roboczej ale nie był przestępcą i nie niewolił ludzi. A i tak sam wyjazd był przyspieszony bo stwierdziliśmy, że nawet włoskie slońce nie jest tego warte - trzeba było się nam dostać z małej miejscowości do dużego miasta gdzie nas autokar miał zabrać do kraju. Podróż była z przygodami - jednak Los czuwał i dotarliśmy w jednym kawałku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 (edited) 13 minut temu, nastek96 napisał: Nie życzę nikomu takiego roku. Źle go wspominam. Rok dla mnie był bardzo ciężko i niestety niezbyt pomyślnie się dla mnie skończył. Zamiast świętować nowy rok to świętowałem koniec starego. Współczuję Ci szczerze - stawiam jednak, że wiązało się to mocno z tym, co miałeś w tranzytach, progresjach czy Solariuszu. Pocieszajace jest, że żaden rok nie jest podobny do poprzedniego i zmiany następują cyklicznie. Na przykład w moim fatalnym Solariuszu( szczerze - najgorszy w całym moim życiu) miałam dwie stresujące przeprowadzki - najpierw od męża który miał zaburzenia psychiczne a później od siostry z jej domu, po ataku na mnie jej teścia( nie obyło się bez policji). I na marginesie: to była bardzo szacowna rodzina( przynajmniej dla otoczenia), żaden margines społeczny. Edited January 8, 2022 by Gringe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Oj, ale miałaś dużo szczęścia, że udało Ci się stamtąd uciec. Zauważyłem, że masz duszę podróżniczki No właśnie tworzymy sobie w głowie pozory, że jak ktoś jest prawnikiem, albo lekarzem to nie musi być bardzo dobrym człowiekiem i nie dopuszczamy myśli, że z taką osobą coś musi być nie tak. A jak jeszcze chodzi do kościoła to już w ogóle półbóg A potem wychodzi szydło z worka. Przykre sytuacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Dla mnie to też był ciężki rok. Opieka nad Babcią i Mamą - obie ciężko chore. Zapierdziel od rana do nocy. Rutyna taka, zamknięcie w domu. Duuuużo roboty ciągle. Taki marazm mnie dopadł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 Teraz, nastek96 napisał: Zauważyłem, że masz duszę podróżniczki Mam Merkurego w Bliźniętach w 9 domu Wolałabym jednak sama mieć wpływ na wszystkie podróże i zmiany miejsca zamieszkania - a że to 9 dom to jest tak od przypadku do przypadku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minuty temu, Gringe napisał: Mam Merkurego w Bliźniętach w 9 domu Wolałabym jednak sama mieć wpływ na wszystkie podróże i zmiany miejsca zamieszkania - a że to 9 dom to jest tak od przypadku do przypadku W takim razie ciekawe co Cię czeka w 9, bo 9 to podobno często rok emigracji na stałe. Zresztą 5 też lubi wyjazdy za granicę. 4 minuty temu, Lianna napisał: Dla mnie to też był ciężki rok. Opieka nad Babcią i Mamą - obie ciężko chore. Zapierdziel od rana do nocy. Rutyna taka, zamknięcie w domu. Duuuużo roboty ciągle. Taki marazm mnie dopadł. Czyli też ciężki rok. Z reguły 4 nie jest lubiana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 28 minut temu, nastek96 napisał: W takim razie ciekawe co Cię czeka w 9, bo 9 to podobno często rok emigracji na stałe. Zresztą 5 też lubi wyjazdy za granicę. Moja emigracja wypadła w 5 roku i jak wcześniej pisałam - poprzednia, duża wyprowadzka zmieniająca całe moje życie tez wypadła na „5”. Teraz „5” wypada mi za dwa lata i zbiega się z kwadraturą Plutona do natalnego Jowisza - moje pieniądze, praca,codzienna rutyna. Stawiam, że przede mną kolejna życiowa zmiana i nie zdziwię się jak znów wyruszę na jakiś Nowy Ląd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Zabierz mnie na ten nowy ląd ze sobą ja też bym chciał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 8, 2022 Ekspert Share Posted January 8, 2022 1 minutę temu, nastek96 napisał: Zabierz mnie na ten nowy ląd ze sobą ja też bym chciał @nastek96- zmieścisz się do walizki? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minuty temu, Gringe napisał: @nastek96- zmieścisz się do walizki? Jestem dość chudy, ale zrzucę ile trzeba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted September 13 Share Posted September 13 4 rok numerologiczny.. Dużo strat mi przyniósł jeżeli chodzi o relacje międzyludzkie,dużo afer napięć pożegnań.Straciłam też psa. Także taki ten rok napięty W kwesti zawodowej zastój i spokój. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted September 13 Ekspert Share Posted September 13 (edited) @NadziejaZoja dzięki za odświeżenie tematu. Ależ ten czas leci… Przede mną rok 5, zobaczymy koło czerwca 2024 jak się zrealizuje( obie duże wyprowadzki wypadły faktycznie w 5 roku, i obie w czerwcu). Edited September 13 by Gringe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts