Nereida Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Rzadko pamiętam swoje sny, a jak pamiętam, to jest to jakiś niezły hardcore. Dzisiaj miałam taki dziwny sen. Może ktoś spróbuje zinterpretować? Generalnie mam dystans do snów, chociaż czasami odzwierciedlają pewne rzeczy ... A więc do rzeczy. W dzisiejszym śnie byłam sobą. Nie pamiętam dokładnie wszystkiego, ale opiszę to, co pamiętam. Jedna ze scen - jestem w jakimś lesie i jest ze mną jeszcze jakaś moja znajoma z tego snu i nagle zbiera się horda jakiś demonów. Fajnie było. Zaczęłyśmy gdzieś biec, bo chyba nas goniły. Inna scena - jesteśmy z tą znajomą w moim mieszkaniu i mam wizję pewnej kobiety(którą normalnie znam) i ta wizja mnie zaniepokoiła, bo ta kobieta wydawała mi się niezbyt dobra, że się tak wyrażę. I nagle ktoś wali w drzwi i się okazuje, że to ona i jeszcze jakaś inna babka. One były jakimiś czarownicami i miały jakieś powiązania demoniczne. I nie wiem skąd, ale miałam jakiś amulet na takim rzemyku i zamachałam nim przed ich oczami coś tam mówiąc i je to odstraszyło. :412yk9: I potem tak kilka razy próbowały drzwi wyważyć a ja za każdym razem z tym amuletem i kazałam im się wynosić. Nie bałam się ich. Ten amulet to nawet trochę pamiętam jak wyglądał. Może ktoś wie o co chodzi z tym snem?
Gość winteer Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Nereida Goniące Was demony mogą odzwierciedlać nadchodzące kłopoty, wizja natomiast moze oznaczać że jesteś w stanie przewidzięć wiele konsekwencji z tym zwiazanych. Te kobiety mogą odzwierciedlać osoby które prawdopodobnie będą sprawcami niekorzystnej dla Ciebie sytuacji, jednak dzięki Twojej zaradności możesz uniknąć nieprzyjemności (amulet)
Nereida Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 Ciekawa interpretacja, aczkolwiek co innego mi po głowie chodzi. Dziękuję tak czy siak. Jakby ktoś miał jakąś inną interpretację, to proszę napisać.
Rekomendowane odpowiedzi