afrodite Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Po zakończonej relacji z panem X nie ma kontaktu między nami. Zadałam pytanie jakie będą relacje na miesiąc w bieżącym miesiącu. Królowa kielichów 5 buław o 10 kielichów. Ta 5 buław między dwoma kielichami trochę mi miesza. Czy 10 kielichów to zapowiedź Happyendu czy raczej lepiej już nie będzie? Na miesiąc grudzień wyciągnęłam: Paź mieczy,6 mieczy i 9 buław. Można by sądzić że tylko myślenie biorąc pod uwagę dwie karty mieczy. Jakieś zmiany. Chociaż mi to 9 buław skojarzyło się z kimś kto patrzy i widzi jak jedzie. Tak było w rzeczywistości. Edytowane 8 Stycznia 2022 przez afrodite Nie ta cyfra 2 Cytuj
nastek96 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisałaś 5 buław o 10 kielichów Która karta jest odwrócona? 2 Cytuj
afrodite Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Napisano 9 Stycznia 2022 Nie nie,nie są odwrócone,wszystkie sa w pozycji prostej 2 Cytuj
AsiaS89 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 5 buław - jakieś zmagania zakończone pozytywnie na co wskazuje 10 kielichów. 1 1 1 Cytuj
Mesi Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Masz rywalkę i bardzo prawdopodobne, że się o tym dowiesz. Sądząc po kartach grudniowych - nie ma tu chęci powrotu. 1 1 1 Cytuj
Piko Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 21 godzin temu, afrodite napisał: Po zakończonej relacji z panem X nie ma kontaktu między nami. Zadałam pytanie jakie będą relacje na miesiąc w bieżącym miesiącu. Królowa kielichów 5 buław o 10 kielichów. Wygląda na to że to Ty (Królowa Kielichów) bijąc się z myślami (5 buław) chciała doprowadzić do szczęśliwej relacji (10 kielichów) 1 1 1 Cytuj
afrodite Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Napisano 9 Stycznia 2022 6 minut temu, Mesi napisał: Masz rywalkę i bardzo prawdopodobne, że się o tym dowiesz. Sądząc po kartach grudniowych - nie ma tu chęci powrotu. Dziękuję,ja wiem o niej,tzn mial relacje z kobietą,zanim się spotkaliśmy akurat zakończyli ja,sam mi o niej opowiadał,na chwilę obecną nie wiem czy wrócili do siebie czy nie,ale faktem jest że o niej wiem . 2 Cytuj
afrodite Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Napisano 9 Stycznia 2022 9 minut temu, Piko napisał: Wygląda na to że to Ty (Królowa Kielichów) bijąc się z myślami (5 buław) chciała doprowadzić do szczęśliwej relacji (10 kielichów) Oczywiście chciałabym żebyśmy byli znowu razem,zależało mi bardzo na nim,ale się nam nie udało. Dzięki 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 9 Stycznia 2022 Ekspert Napisano 9 Stycznia 2022 23 godziny temu, afrodite napisał: Zadałam pytanie jakie będą relacje na miesiąc w bieżącym miesiącu. Królowa kielichów 5 buław o 10 kielichów. Relacje będą takie, że nie będą Cię satysfakcjonować. I o tym mówi Królowa Kielichów( oprócz tego, że podpisuję się pod tym, co napisała @Mesi - masz rywalkę). Krolowa Kielichów jedt bardzo emocjonalna i przez pryzmat tych emocjo będziesz postrzegać relację między Tobą a owym panem. Królowa Kielichów to tez poczucie braku - ale nie takie jak w 5 Monet gdzie działasz by tą „dziurę” załatać ale - Królowa Kielichów po prost siedzi i płacze. Jest jej źle i nie widzi żadnych plusów - dla niej zawsze jest czegoś za mało. W 5 Buław ludzie starają się postawić na swoim - czyli Ty działasz po swojemu a pan po swojemu i tu nie ma wspólnego frontu czy miejsca w którym się spotykacie- dla mnie karta mało kontaktowa( tak jakby mijanie się ze swoimi oczekiwaniami). 10 Kielichów może zapowiadać szczęśliwe zakończenie obecnego problemu albo tez - skupienie się na rodzinie i wydarzeniach z nią związanych. A ponieważ dwie poprzednie karty są mało „kontaktowe” czy satysfakcjonujące to i 10 Kielichów tu nie pomoże i może tylko pokazywać Wasze skupienie na sprawach rodzinnych, domowych( każdy osobno). 3 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Będziesz dość rozmemłana emocjonalnie, jak to Kielichowa. Będziesz wspominać, marzyć i odczuwać brak. Może sama ze sobą będziesz toczyć walkę 5 Buław, czy się odezwać do niego. W każdym razie nie jest to spokojna energia. Rozkład wieńczy 10 Kielichów, także finalnie będzie dobrze. Ta karta mówi o spełnieniu emocjonalnym. Ja mimo wszystko byłabym dobrej myśli Cytuj
nastek96 Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 Zapytałaś jakie będą relacje, a piszesz, że nie macie kontaktu. Trzeba by się zastanowić, czy w ogóle kontakt wystąpi między wami. Ty jako Królowa Kielichów nadal chyba coś czujesz do pana. Myślę, że będziesz dążyła do tego kontaktu w 5 buław. 10 kielichów na końcu raczej dobrze wróży. Powinno się między wami ułożyć, jeśli ten kontakt nastąpi. 1 2 Cytuj
afrodite Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Napisano 10 Stycznia 2022 2 godziny temu, nastek96 napisał: Zapytałaś jakie będą relacje, a piszesz, że nie macie kontaktu. Trzeba by się zastanowić, czy w ogóle kontakt wystąpi między wami. Ty jako Królowa Kielichów nadal chyba coś czujesz do pana. Myślę, że będziesz dążyła do tego kontaktu w 5 buław. 10 kielichów na końcu raczej dobrze wróży. Powinno się między wami ułożyć, jeśli ten kontakt nastąpi. Zapytałam o relacje z nadzieją że coś się zmieni na lepsze,nie jest mi obojętny ale ja raczej nie zrobię nic żeby odnowić kontakt, raczej miałam nadzieję że on zrobi pierwszy krok. 2 Cytuj
afrodite Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Napisano 30 Stycznia 2022 Miesiąc się kończy więc weryfikuję,że relacja pozostała bez zmian,czyli brak kontaktu. 5 buław która wprowadziła konflikt chyba bardziej wewnętrzny,a 10 kielichów poinformowała że więcej nie będzie,czyli nie zmieni się nic narazie. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi