Mała 37 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Zadałam kartom pytanie czy kobieta z którą ściśle pracuje i szef są zadowoleni z mojej pracy. Kobieta umiarkowanie,6 mieczy Szef:,koło fortuny,mag. Czy może to oznaczać że owa raczej jest zadowolona nasza współpraca jest harmonijna,spokojna Kobieta pracuje zdalnie z domu,ja na miejscu w biurze wydaje mi się że 6 mieczy mówi o tym. A szef albo zmienił zdanie na lepsze albo raz jest zadowolony raz nie.Pomocy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted January 11, 2022 Ekspert Share Posted January 11, 2022 (edited) 4 godziny temu, Mała 37 napisał: Zadałam kartom pytanie czy kobieta z którą ściśle pracuje i szef są zadowoleni z mojej pracy. Kobieta umiarkowanie,6 mieczy Szef:,koło fortuny,mag. Kobieta jest zadowolona - jeśli nie miałyście żadnych spięć czy problemów to Umiar mówi właśnie o spokoju. Zachowaniu wielkiego spokoju w relacji. Zadowoleniu. 6 Mieczy pasuje do „technicznej” odległości ale też o zmianie położenia, zmianie w relacji. Może to „oddalenie” dobrze Wam obu służy? Szef w Magu jest wręcz czarujący Nikt w Magu nie może mieć do nas pretensji- raczej stara się „przekabacić” na swoją stronę. Też bym powiedziała, że w tym Kole wydarzyło się coś, co spowodowało, że szefowi bardziej zależy na dobrych układach z Tobą. Zatrzymaniu Cię w grupie. Edited January 11, 2022 by Gringe 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NadziejaZoja Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Mam wizje : 1 persona oddalona od Ciebie można powiedzieć dystans i to umiarkowanie też potwierdza,że nie ma skrajnych emocji. Nastawienie neutralne... 2 persona Tutaj ten Mag jest on lubi manipulacje i to koło fortuny. Widzę to tak,że od jego widzi mi się będzie Ciebie spostrzegał tu bym miała do tego szefa dystans... Nie dawaj się omamić na ładne słówka... 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Myślę, że kobieta jest zadowolona, uważa Cię za odpowiedniego pracownika, który ma szansę na rozwój. Możliwe, że szef zmienił o Tobie zdanie i teraz uważa Cię za bardzo kreatywną osobę. Ogólnie nie opisałaś sytuacji, więc trochę trzeba się domyślać, że chyba coś się stało i nie miałaś najlepszych relacji? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 A ja co do kobiety to niby Ok , ale tak bez entuzjazmu po porostu w porządku pan jest obiecujący wydaje mi się, ze dostrzega w tobie talent i potencjał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts