Wedro Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Często mam sny dot. psów. Opis snu pasuje do każdego i żadnego zarazem opisu tak więc pisze tu xD Otóż, często śnią mi się psy (przeważnie grupa) atakujące i gryzące mnie. Owe psy ZAWSZE wychodzą z ciemności. Te sny są w moich okolicznych miejscach nie daleko domu. Ostatnio śnił mi się sen, że wracałem z 1 koleżanką i 1 kolegą nie wiem z kąd. Ich też nie rozpoznałem. Szliśmy ulicą, po bokach świeciły się lekko latarnie. Nagle latarnie zgasły i zewsząd zaczęły nadbiegać wściekłe psy.... Rzucił się na mnie co najmniej 1 i zaczął gryźć .. zbudziłem się ... O co w tym może chodzić ? Za odp. z góry dziękuje i pozdrawiam.
Gość winteer Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Wedro Psy często zapowiadają wrogów i nieprzyjaciół, a Twój sen jest tego żywym przykładem... potraktuj go jako ostrzeżenie przed złum wpływem niektórych ludzi z Twojego otoczenia
Sephira Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Dodam tylko iż mnie bardziej te psy kojarzą się z jakimiś instynktami i popędami nad którymi Wedro być może nie do końca panuje (może bywa, że jesteś wybuchowy i emocje biorą nad Tobą górę?). Ciemność z której psy się wyłaniają może odzwierciedlać jakieś mroczne zakamarki Twojej osobowości, nie do końca zbadane obszary, które powinieneś zgłębić.
Wedro Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 Emm wasze odpowiedzi poniekąd pasują do mnie Dziękuje wam. A co do zgłębiania ? Co proponujecie ?
Rekomendowane odpowiedzi