lenna Posted January 20 Share Posted January 20 Dzień dobry, zwracam się do Państwa z nietypowym pytaniem (chyba) . Otóż szukam nazwiska pewnej artystki, jasnowidza. Bodajże w 1992 w magazynie Super Tydzień ukazał się artykuł o malarce, która tworzy obrazy na podstawie swoich snów, wizji sennych. Pamiętam, że była mowa o snach proroczych i również jasnowidzeniu. Czy ktoś z Państwa może się orientuję? Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Ragna Posted January 20 Ekspert Share Posted January 20 Chodzi o malarkę polską czy zza granicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenna Posted January 20 Author Share Posted January 20 43 minuty temu, Ragna napisał: Chodzi o malarkę polską czy zza granicy? To na pewno polska malarka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackraven Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) @lennaMoze alicja zietek?? Edit:ale ona w sumie medium chyba jest. Ale napewno jest malarka i czesto sa wywiady z nia nt jej doswiadczen ze smiercia kliniczna Edited January 20 by Blackraven 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenna Posted January 21 Author Share Posted January 21 21 godzin temu, Blackraven napisał: @lennaMoze alicja zietek?? Edit:ale ona w sumie medium chyba jest. Ale napewno jest malarka i czesto sa wywiady z nia nt jej doswiadczen ze smiercia kliniczna Nie, to nie ta malarka. Ale dziękuję, poczytam bo ciekawe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackraven Posted January 21 Share Posted January 21 Godzinę temu, lenna napisał: Nie, to nie ta malarka. Ale dziękuję, poczytam bo ciekawe. Watpie zeby ktos tak pamietam co bylo 30l temu Chyba nic ci innego nie zostaje jak udac sie do jakiejs duzej biblioteki miejskiej i poprosic o numery pisma z tego okresu. Jak znajdziesz to daj znac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenna Posted January 23 Author Share Posted January 23 W dniu 21.01.2022 o 23:23, Blackraven napisał: Watpie zeby ktos tak pamietam co bylo 30l temu Chyba nic ci innego nie zostaje jak udac sie do jakiejs duzej biblioteki miejskiej i poprosic o numery pisma z tego okresu. Jak znajdziesz to daj znac. Tak, myślałam, że to było tak dawno temu, że bardzo wątpliwe... Ale nigdy nic nie wiadomo. W sumie to nie pomyślałam o bibliotece, może faktycznie gdzieś te pisma są. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackraven Posted January 23 Share Posted January 23 3 godziny temu, lenna napisał: Tak, myślałam, że to było tak dawno temu, że bardzo wątpliwe... Ale nigdy nic nie wiadomo. W sumie to nie pomyślałam o bibliotece, może faktycznie gdzieś te pisma są. Dzięki. Mysle ze moze byc w jakies bibliotece narodowej. Oni te pisma moze skanuja i przechowuja w formie cyfrowej. Jezeli ta gazeta jesCze istnieje mozesz napisac do redakcji pytanie. Ale chyba juz nie. Ja nigdy o takiej szczerze mowiac nie slyszalam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts