Ana50 Posted February 5 Share Posted February 5 Zadałam pytanie do kart kiedy znajdę nową pracę. Wylosowałam 5 kart 2 monety glupiec słońce diabeł 9 mieczy. Piersze 3 karty bardzo optymistyczne. Nie wiem co chce przekazać karta diabła. Ze boję się zmiany pracy? Trafię na nieuczciwego pracodawce i będzie związany z tym stres(9 mieczy) Macie doświadczenie z kartą diabła w kwestii pracy? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted February 8 Share Posted February 8 2 monety - za 2 miesiące? Głupiec - nowa praca, może w jakiejś nowej dziedzinie Słońce - praca na super warunkach Diabeł - być może będzie w pracy niefajna atmosfera, może to być też praca na czarno, albo w nocnym klubie. 9 mieczy - możesz nie polubić tej pracy Uważałabym co podpisujesz. Warunki mogą być w umowie wspaniałe, a co innego może się okazać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts